Torstaina oli luvassa kaikille jotain. Menin vetämään treenejä Multsun kautta, tein pienen lenkin ja tokoilin pienesti. Vähän muisti tökkii, mutta varmaan aika perussettiä tehtiin...

Ainakin jotain pätkiä seuraamista. Luulla oli myös oma henkilökohtainen häiriötekijä, kun Tuittu hillui vapaana ja seurasi välillä mun oikealla puolella ja välillä Luun vieressä. Vähän Luu sitä katseli, mutta ei antanut häiritä sen enempää :)

Jääviäkin taidettiin tehdä ja seisomisessa meni muistaakseni taas vaihteeksi maihin. Alitajunta yrittää vissiin pyyhkiä tämän muiston pois, mutta kyllä mulle semmoinen mielikuva jäi.

Luoksetulosta ei ole mitään mielikuvia, mutta metallinoutoa tehtiin maalinkierrolla. Luu taisi muistella, että mä meinasin viime kerralla tuskastua niihin vinoihin eteentuloihin ja se meinasi vain lähteä huitelemaan kapulan kanssa... Saatiin nämäkin menemään jotenkin.

Tunnaria. Josta ei meinannut tulla yhtään mitään. Luu totesi, että paska liike (ei taida olla yksin mielipiteensä kanssa!), eikä meinannut edes mennä kapuloille. Nosteli vääriäkin ja sääti ties mitä. Jossain vaiheessa Tuittu kävi omin luvin hakemassa sen oman, kun Luu vain istui sivulla... Oma oli piilotettuna väärien vieressä. Jotenkin tämäkin lopulta onnistui. Ensi kerralla olisi kyllä tunnarinkin taas aika kääntyä parempaan suuntaan.

Tuittukin teki tunnarin ihan omalla vuorollaan, eikä muuta. (Paitsi sitä seuraamista.) Vähän laiskahko, mutta ok.

Koulutusten jälkeen ajelin sitten hakemaan Nipsua ja suuntasin Mouhikselle agiliitämään, kun päästiin tuuraamaan Maijua ja Elliä. Ollaan semmoiset vakkarituuraajat, aina vierailemassa jossain ryhmässä ;)

Rata oli 25 estettä ja päästiin se pätkissä jopa loppuun asti. Mutta kyllä vähän sai hinkata. Ja juosta, huh! Radalla oli suora putki, joka mentiin neljä kertaa. Alkuun treenattiin semmoista ennakoivaa takaakiertovalssia, jossa kroppa kääntyy jo menosuuntaan ja käsi pakottaa koiran hypylle. Tässä oli yllättäen ongelmana, että Nipsu kääntyi hypyltä pois. Vikaa oli kyllä ohjauksessakin (se käsi!), mutta näitä täytyy kyllä treenata.

Sitten Nipsu kääntyi mutkaputkesta takaisin (liike tyssäsi), ja kun seuraavalla kerralla ohjasin pidemmälle, en ehtinyt jatkoon. Tässäkin saatiin ajoitus kohdalleen ja yllättäen seuraava kuvio, johon oli pakko tehdä viskileikkaus ja toinen leikkaus heti perään, onnistui. Olin varma, että kosahdetaan siihen. (Toisin kuin Paula, joka rataantutustumisessa sanoi, että se on ainut asia, jonka he osaavat :D Marko nauroi aika ilkikurisesti, kun Lilli sitten kääntyi leikkauksessa väärään suuntaan... Julmaa.)

Seuraavaa suoraan putkeen menoa tehtiinkin jokunen kerta. Putken jälkeen piti saada vietyä pystyhyppy takaa, joten Nipsun kanssa oli pakko saada putkella kunnolla etumatkaa. Putkelle tultiin vinosta kulmasta. Pakkovalssilla jäin kuin purkka tukkaan, joten treenattiin tähän "pakkopersjättöä", jossa vain merkkasin Nipsulle putkensuun ja lähdin pinkomaan. Tarpeeksi rohkealla ohjauksella tämä meni törkeän hyvin, ei tullut edes kiire! Tämmöisiä vastaavia pitää vaan alkaa nyt treenata, koska en voi olla joka paikassa viemässä Nipsua esteille tassusta pitäen.

Loppuradassa ei sitten mitään ihmeellistä ollutkaan. Vähän hiomista parin valssin kanssa. Hyvät treenit taas!