Tammikuun toisella viikolla päästiin treenaamaan ihan useampana päivänä. Keskiviikon aksoissa yritettiin tehdä Hermannin irtoamistreeniä. Jumahdettiin aika totaalisesti kohtaan, jossa olisi pitänyt irrota suorasta putkesta muurille. Syy meni huonoon tilaan ja tuli aina vaan putkesta ulos mua katsoen ja räkyttäen. Ilman liikettä onnistui hyvin, mutta liikkeen lisääminen ja taakse jääminen sekoitti pakan. Lisäksi ei edelleenkään osannut hypätä muuria, vaan lennätti palikat varmaan joka kerta. Molemmat siis treenilistalle! Lopuksi mentiin kertaalleen yksi pidempi pätkä, jossa tuli pari töksähdystä, mutta tosi hyvä puomi.

Hersku080120.jpg

Torstaina jatkettiin Syyn liikkurointijuttuja. Nyt testailtiin semmoista, että liikkuri on kauempana. Ehkä tästä pieni apu oli, mutta isoin ongelma liittyy kuitenkin siihen perusasennosta aloitukseen. Käskytys on vaan lisäbonus... Jotain muutakin tehtiin ja Luukin ehti vähän rallyjuttujaan. Syyllä on ollut nyt työn alla myös tunnarin pito/palautus, jossa matkan pidennys ei oikein etene. Läheltä tekee jo aika kivasti.

Perjantaina käytiin iltapäivätreeneissä tekemässä vaan aksaa, ja siitä lähinnä kontakteja. Syyn kanssa jatkettiin mattotreeniä käännösten kanssa. Pelkällä alastulolla tulee kyllä hyvin osumia, mutta nää ei vaan näytä siltä kuin haluaisin. Keinua myös muutama kerta ja sitten aata keppijatkolla. Sinne vaan sujahti Syy avokulmaan ihan ilman apuja :) Luu sai tauottaa Syyn treenin ja höntsäillä muutaman minuutin. Teki tosi pätevästi erotteluja ja kaikkea.

Lauantaina treenailtiin muutaman valkkulaisen kanssa isolla kentällä. Ymppäsin samaan settiin tokotreenit Syylle ja rallyt Luulle.

Ison kentän ratana oli Tommin suunnittelema "EO-joukkuekisa". Kaikissa ratavaihtoehdoissa oli sen verran haastavia kuvioita, että suunnittelin Syylle ihan oman version. Töksähdyksiä tuli ensin siellä ja täällä, mutta kaikki pätkät saatiin lopulta tehtyä. Hermot meni vaan yhdessä :D Oli näennäisesti helppo putkesta putkeen meno, jota Syy ei mennyt millään vauhdin kanssa, vaan lähti vaan kaarrattamaan ja huutamaan. Putket siis ovat vastustaneet viime aikoina! Puomeja en ehtinyt kunnolla katsoa, eikä ne näkyneet hyvin videonkaan kuvakulmista, mutta saattoi ehkä tulla ihan ok. Keinukin liitettiin radan loppuun. Ensin tuli läpi, mutta uusinnalla pysyi useamman esteen jälkeenkin.

Sunnuntaina Luulla oli ihan oma treeni, kun olin ilmoittanut sen rallyn ratatreeniin! Rata oli avo-luokan, mutta suurin osa tehtävistä meille onneksi tuttuja. Ohjaajana sain palautetta vauhdista, eli vähän rauhallisemmin voisi malttaa edetä :D Se on vaan niin vaikeaa... Lisäksi parissa kohtaa askelsin vähän väärin. Luulla oli jossain käännöksissä peppu turhan lähellä maata (mutta monessa sain sen pysymään hyvin tolpillaan!) ja näihin saatiin hyviä vinkkejäkin jatkotreeneihin. Hyppy jäi myös kotiläksyksi, siinä kun Luu ehti kääntyä.

Ennen ratatreenejä tokoiltiin Syyn kanssa ja kerrattiin taas lähinnä työn alla olevia juttuja.