Perjantaina tempaistiin kenraalitreenit demarilla, kun sinne pääsi kehien rakennuksen lomassa treenaamaan. Sain treenata ihan yksin, joten häiriötä tuli vain muutamasta talkoolaisesta. Eli ei käytännössä mitään.

Kehiinmenoon ja aloituksiin panostettiin. Tehtiin liikkeinä suora luoksetulo, idari ja ruutu. Lisäksi ohjatun merkki, luoksetulon osia kierrolla ja kaukoja. Aloituksia sai taas korjailla ihan urakalla, mutta mielentila pysyi kokonaisuudessaan ihan hyvänä. Kerran kyllä ajoin Luun pois koko hallista... :D

Idarissa oikeat asennot. Ruudussa ihan kiva merkki. Kerran ruutunmeno, pysyi sisällä ilman pysäytystä :) Kaukoissa on nyt jotain pientä takeltelua, mutta ihan ok.

Siinä ohimennen yksi talkoolainen huikkasi, että "Sulla on kyllä aika kiva koira". Itse takertuu luonnollisesti niihin ongelmiin ja asioihin, jotka eivät toimi haluamallani tavalla, mutta tuo sai taas muistamaan, että onhan se, kaikesta huolimatta. Päätin yrittää muistaa sen lauantainakin.

Seuraavana aamuna sitten takaisin hallille. Luun numero oli 20, eli ei tullut kiire omalle vuorolle, vaikka saavuinkin vähän viime tipassa ;) Ennen koetta ei ollut minkäänlaista hinkua päästä kisaamaan, eikä kummoistakaan luottoa suorituksen onnistumiseen. Sen tietää, että edistyminen treeneissä siirtyy aina hitaammin koetilanteeseen - ja nyt treenitkään eivät ole menneet erityisen vanhasti. Jotenkin onnistuin kuitenkin koepäivänä pitämään fiiliksen hyvänä. Kehässäkään ei noussut savua korvista. Itse asiassa välillä jopa hymyilytti.

Aloitettiin paikallaoloilla, jotka tuomaroi Jaana Tala. Sitten siirryttiin Riitta Räsäsen kehään tekemään luoksetulo, idari, ruutu ja seuraaminen. Lopuksi takaisin Jaanan kehään, jossa sitten ohjattu, hyppy, kaukot ja tunnari. Alussa sanottiin, että tauko on koiran 20 (eli Luun) jälkeen, mutta sitten muutamaa koiraa ennen sitä aikaistettiinkin kahden koiran verran. Menimme siis tauon ja yhden koiran jälkeen.

Paikkamakuukehään Luu tuli "hyvin". Eli tuijotti korvat takana eteensä, mutta pysyi ilman yhtään muistutusta suunnilleen vierellä ;) Nauratti. Rivissä käytin odottelut hyväkseni ja tein parit ylimääräisetkin sivulletulot. Näissä oli aika kiva. Meillä oli kiva paikallaoloryhmä ja aika piilossa kului kuin siivillä. Kehään palatessa piti vain keskittyä pitämään pokka. Tokoilijat ovat kyllä niin huippua porukkaa <3

Istuminen 10

Paikkamakuu 10 - Pitkästä aikaa koesuoritus, jossa ei mitään moitittavaa :) (Sivulle voisi toki nousta täpäkämmin.)

(Pitkä tauko, häkkiä, lenkkiä ja virittelyä. Kati liikkuroi pari aloitusta ja tunnarin. Tunnarissa ei ottanut ensin kontaktia, itse etsintä hyvä.)

Yksilökehissä aloitukset eivät toimineet. Varsinkaan ekassa en saanut Luuta tekemään kunnolla, vaikka väleissä oli hyvin aikaa hinkatakin. Kakkoskehässä vähän paremmin. Jähmeys ei kuitenkaan näkynyt nyt niin pahasti itse liikkeissä.

Riitan kehästä sai kirjallisen arvostelun.

Luoksetulo 6,5 - Huono aloitus, joka ärsytti, mutta pääsin ärsytyksestä yli. Pysäytin vähän myöhään ja stoppikin huono. Maahanmenon jäi seisomaan...! Sivulle ihan ok. Hyvä vauhti, hyvä suora alas, seisominen: ei pysy ihan mittansa sis. maahan: x2, ei pysy ihan mittansa sis.

Zeta 9,5 - Seuraamisessa pientä keulimista ja irtoamista, muuten tuntui ihan hyvältä. Hyvin kuuntelee mukaanlähdöt, ei ennakoi. istu: nätti seuruu, hyvä nopea. maahan: erinomainen maahanmeno! seiso: hyvä, pieni väljyys liikk. lähdössä.

Ruutu 8 - Ei ottanut katsekontaktia lähetyksessä. Merkki ihan ok. Ruutuun oikealle, joten kaarsi ja päätyi takanurkkaan. Liukastui ja tippui maahan. Harmillinen pistemenetys, mutta Luulta oikeasti vahinko. eteen: hyvä, seiso: hyvä, ruutu: erinomainen vauhti, maa: oma-aloitteinen, liukuu makuulla, tänne: hyvin ottaa paikkansa

Seuraaminen 9 - Aloituksessa oli huono, mutta seuraaminen tuntui hyvältä! Paikka vähän valui eteen ja välillä koski jalkaa, mutta asenne oli kiva. Harmoninen suoritus, erinomaiset täyskäännökset ja suorat osuudet. J: kiva, hyvin pitää paikkansa, tarkkana (tj., Katri...? :D). Askeleet hyvät, pa:t hyvät. H: hyvä, tiivis. Kivasti pitää kontaktia, pieni vinous taakseaskelissa pa:ssa + lopussa, kontakti hyvä.

(Pieni tauko, hetki hengailua ja virittelyä.)

Ohjattu 9 - Vasen. Puri kapulaa, muuten ihan kiva kokonaisuus.

Hyppynouto 9 - Sähläsi noston kanssa, sivulle vähän hitaasti, mutta suoraan.

Kaukot 9,5 - I-S-M-S-I-M. Vähän nihkeä. Eka istuminen huono, istu-seisossa siirsi toisen tassun vasta viiveellä (mutta siirsi! ;) ). Seiso-istussa siirsi vasenta takatassua, muuten ei liikkunut.

Tunnari 9 - Ei ottanut katsekontaktia. Aloitti rivin vasta toisesta kapulasta, mutta siitä nuuski kyllä huolella ja nosti oman heti kohdalla. Palautuksen lopussa hidasti raville.

Video

Yhteensä 282,5 p. ja kahdeksas sija. Ilman noita selkeitä (ja harvinaisia) virheitä (luoksetulo ja ruutu) oltaisiin oltu jo lähellä kärkeä, joten ihan tyytyväinen voi tulostasoon olla :) Ja mikä tärkeintä, suoritukseenkin voi olla ihan tyytyväinen! Ei se ollut vielä parasta Luuta, eikä me oltu vielä täysin yhdessä, mutta tuntui jo huomattavasti paremmalta kuin Seinäjoella. Pienikin askel on merkittävä, jos sen ottaa oikeaan suuntaan :)

Treenit jatkuvat. Usko elää.