Ollaan maltettu pitää Luun kanssa tosi hyvin taukoa, tiistaina ja keskiviikkona ei tehty mitään! Mä pääsin keskiviikkona Nipsun kanssa agilityyn.

Liisa oli koulutusvuorossa ja oli kuullut toiveeni serpentiinikuvioista. Rata oli vissiin Jari Suomalaisen aluevalkusta. Ei siinä ihan semmoisia serpentiinijuttuja tosi isoilla väleillä ollut, mitkä on meille vaikeimpia, mutta kaikenlaista kuitenkin.

Meillä alkoi tosi loisteliaasti niin, että ryysin ekalle putkelle muistamatta, että hiekalla ei vaihdetakaan suuntaa ihan noin vaan ja jäin sutimaan kurviin :D Oli yllättävän vaikea rytmittää tuo putkelle lähetys ja siitä lähtö niin, että sai koiran mukaan putkelta ja ehti kuitenkin parin esteen päähän takaakierrolle.

Keinua tein ennen rataa pari kertaa päähänjuoksuna ja radalla useimmat toistot etupalkalla. Oli ihan yllättävän hyvä, vaikka mentiin päin tyhjää. Keinu on mennyt jo muutamassa treenissä paljon paremmaksi noilla päähänjuoksuilla :)

Vaikein kohta oli välistävedot kolmella hypyllä. Tein ensin valssaamalla toiselle puolen tekemään takaakierto-päällejuoksuina, joka onnistuessaan tuntui paljon paremmalta. Mutta pakko niitä välistävetojakin oli kokeilla. En vaan osaa! Pitäisi peruuttaa suoraan ja kääntää samaan aikaan hartialinjaa - ei semmoiseen ihminen kykene! (No, kaikki muut kykenivät kyllä.) Next Levelilläkin nää oli ihan tuskaa, muistan vaan, että Mikko oli kyllä tosi kärsivällinen :D Ja olen kyllä treenannut senkin jälkeen, mutta pitää vaan treenata lisää. Ei ehkä ole helpoin harjoituskumppani tuommoinen liukas mini, mutta jos sen kanssa onnistuu, onnistuu minkä vaan. Laitoin kaikki räpellykset videollekin, saatte nauraa!

Loppurata oli taas iisiä, ja kun tein mulle helpommilla ohjauksilla, saatiin loppuun yksi kokonainen 0-ratakin. Palkkasin kerran myös putkesta eteen irtoamisen, niitäkin pitäisi muistaa tehdä.

Treenivideo