Lauantaina herättiin vähän ennen kukonlaulua ja lähdettiin Maijun ja Ihmeen kanssa Seinäjoelle toiseen ja Luun ensimmäiseen valintakokeeseen. Oltiin perillä ihan hyvissä ajoin ja arvoin kerrankin loppupään numeron, kivaa!

Kehäjärjestelyt olivat tuttuja edellisiltä vuosilta. Paikallaoloilla aloitettiin ja sitten yksilöliikkeet kahdessa kehässä, mutta suoraan toiseen siirtymällä. Isomman kehän tuomarina oli Pipa Pärssinen ja pienen Päivi Kivelä. Arvostelu oli aika kilttiä molemmissa kehissä :)

Tein Luun kanssa ulkona jotain ennen omaa vuoroa, enkä saanut sitä sielläkään kovin hyvän tuntuiseksi. Osasin muutenkin odottaa, että se on kehässä aika huono, mutta melkoista taistelua kokeen läpikäyminen oli. Saa olla ihan tyytyväinen, että mikään liike ei mennyt nollille ja saatiin kuitenkin 1-tulos. Mutta se tärkein, eli fiilis, jätti aika ikävän maun suuhun. Onneksi seuraavaan kokeeseen on aikaa ja ehditään treenata!

Paikalla istuminen 10

Paikkamakuu ja luoksetulo 7,5 - Ei mennyt ekalla maahan! Olin jotenkin itsekin vähän pihalla, enkä meinannut kuulla liikkurin käskyä. Tuomari olisi toivonut myös nopeampaa luoksetuloa. Kaksoiskäsky maahan.

Eka kehä:

Luoksetulo 8,5 - Aika tahmea kokonaisuus. Seisomiskäsky annetaan liian aikaisin. Vauhti voisi olla parempi.

Ruutu 9,5 - Lähti eteen vähän vasempaan, mutta osui ympyrään. Samoin ruutuun flänkkäsi, mutta muuten ok. Kaartaa vähän ympyrään.

Ohjattu 9 - Vasen, jossa monet koirat olivat harhailleet (lt:n merkkien takia?). Luu fokusoi kerrankin huolella kapulaan! Nostossa kaarsi. Vähän lysy seisominen, vähän raju otto kapulaan.

Seuruu 7 - Oli alussa aivan pihalla, meinasi jäädä kerran seisomaan, eikä lähtenyt peruutukseen kunnolla mukaan! Ihan kamalan tuntuista. Alun jälkeen seurasi sentään jotenkin. Hidas istu, 3 x o irtoaa, vino peruutus, irtoaa tk.

Toka kehä:

Zeta 9,5 - Ihan hyvät asennot, seuraaminen varsinkin ekan asennon jälkeen huonoa. Ja taas loppu lähelle seinää oli vaikea. Lopun perusasento "hukas".

Kaukot 7 - Alkoi seisomisella, josta sitten istui vasta kolmannella. Muut vaihdot teki, mutta oli toki jähmeä. En tiedä, miksi tuomarin kommentissa lukee näin: tuplakäsky, ei istu kolmannella. 5 asennonvaihtoa. Teki siis kuitenkin kaikki.

Tunnari 9,5 - Etsi aika pitkään ja palautus oli hidas. Voisi olla huolellisempi kapuloilla.

Pisteitä kertyi 274 ja sijoitus oli 11.

Video