Tänään kävin taas täyttämässä tokovalkun koulutusvelvoitteita ja kolmen tunnin kouluttelun jälkeen lähdin vielä Luun kanssa käymään lähikentällä. Ehdittiin juuri sopivasti lopettaa ennen kymmentä, jolloin valot sammuvat.

Ensin vein ohjatun kapulat valmiiksi ja hinkattiin pelkkää merkille menon aloitusta. Palkkailin siis kontaktista. Sitten hinkattiin ohjatun nostoja. Nää kaikki tehtiin merkille menon kautta, ja lähetin aina vasta katsekontaktista. Ihan kivasti sitä jo tarjosikin, vaikka toki hetki piti odotella. Ensin vasenta, jonka nosti ekan kerran edestä... ihan siis kotitreeneissäkin, sika! Olisinko seuraavalla antanut muistutuskäskyn ja sitten ok. Välillä tehtiin oikeaa, jonka nosti pariin otteeseen todella rumasti. Liiraili, eikä saanut kapulaa heti suuhun. Olen katsonut noita oikean nostoja sormien läpi, jos on kuitenkin nostanut takaa, mutta nyt meni jo överiksi. Pysäytin pari kertaa ennen kapulaa (ekalla ehti nostaa, tokalla pysäytin kauemmas...), jonka jälkeen nosti nätisti. Näihin voisi ottaa kriteeriksi sen, että kapula pitää saada kerrasta suuhun ilman mitään lennättelyjä.

Sitten yksi tunnari. Kahdeksan tai yhdeksän kapulaa, oma toinen oikealta ja namialusta vasemmalla. Laitoin kaksi namia ja nyt malttoi syödä tarkasti molemmat. Kävi rivin läpi, kääntyi oikeanreunimmaisen kohdalla takaisin ja otti oman. Tarkisti siis sen vikankin vielä, mutta palatessa ei mennyt oman yli. Ihan jees!

Kaukoista tehtiin taas sitä I-S-M-sarjaa, lähempää ja kauempaa. Nyt ei taaskaan onnistunut ekalla, vaan teki hätäisesti pompsahtaen. Huoh. Sitten ihan hyviäkin, vaikka se vasen takatassu oli tänään taas kevyenä.

Muutama pätkä seuraamista kainalopalkalla. Meinaa olla jo turhan intensiivistä. Hipoo koko ajan jalkaa ja jotenkin se asento tuntuu matalalta. Lisäksi takapää ehkä kiertyy taakse, kun koitin vilkuilla. Marke taisi tästä sanoakin siellä koulutusohjaajakurssilla idarin seuruussa. Pitää alkaa tehdä tätä kimppatreeneissä.

Loppuun muutama stoppi. Ensin kierrosta, sitten pari jätettynä, lähempää ja kauempaa, ja loppuun vielä kierrosta. En vaan näe mitään edistystä, ärsyttää. Tokassa kiertostopissa lukkojarrutti niin kovasta vauhdista, että taittoi vasemman ranteensa... Ei onneksi näyttänyt sattuvan pahemmin, mutta pitänee seurailla.