Aamulla käveltiin eläinlääkärille ja jätettiin Tuittu hammashoitoon. Taas lähti hammaskiveä ja osa purukalustoa... Puolen vuoden päästä pitäisi tehdä seuraava huolto. Kalliiksi tulee, kun ei ole aikoinaan jaksanut harjailla hampaita :( (Jos sekään olisi auttanut.) Luukin kävi vaa'alla, kun mukana sattui olemaan. Aika tarkkaan 14 kg näytti "massaa" olevan. Tuittu painoi 7 kg. Tuntuu hassulta, että Luu painaa vain tuplat sen mitä tuo kääpiö. (Ja aika paljon vähemmän kuin se 40-kiloinen labradorinnoutaja, joka oli samaan aikaan odotushuoneessa...)

Tuitun hakua odotellessamme treenatiin Luun kanssa. Levittelin alkuunsa leluja ja muuta sälää kentälle ja tehtiin seuraamista. Oli ensin kyylä, sitten ahdistunut (kun ei saanut olla kyylä), mutta lopulta alkoi rentoutua. Palkkailin välissäkin nameilla. Ensin väisti leluja, mutta lopulta pystyi operoimaan niiden lähelläkin. Ja häntä nousi heilumaan normaaliin tapaan :)

Luoksetulo kokonaisena. Stopeille ei nyt tehdä mitään vajaassa viikossa, kunhan tekisi oikeat asennot. Nyt teki, vaikka muuten löysäili. Tuli vikan välin ravilla, sitä otin vielä erikseen vauhtipalkkaan.

Merkkiä siellä lelujen hollilla. Nyt ei leluista ollut kyllä pienintäkään häiriötä. Muuten hyvin joka kerta, mutta tällää itsensä merkin oikealle puolelle. Osaa kyllä korjata tästä merkin taakse (jolloin tosin kääntää kropan vinoon...), mutta ensin pitää mennä sinne sivuun. Tätä hinkattiin ja loppuun saatiin pari toistoa, joissa meni kerrasta ok.

Metallia hetsauksella. Ei auttanut, metalliongelma on palannut :( Kalisutti noston yhteydessä ja räki kapulaa, kun hinkattiin luovutuksia. Huoh. Pito kyllä onnistuu edelleen.

Ja kaukoja, vielä enemmän huoh. Jäätiin hinkkaamaan I-M-I-vaihtoa, kun "Se-jota-aina-hakataan-kotona" ei pystynyt millään nousemaan. Eikä välillä menemään maahankaan. Melkein luovutin, mutta muistutin itsäni, että pitää vain olla koiraa itsepäisempi... Ja kyllähän se istumaan nousun jalo taito lopulta palautui. Sen jälkeen yksi kisamainen sarja, jossa pompsahteli vähän eteen, mutta teki muuten ihan hyvin kaikki vaihdot.