Tänään Luu pääsi aksaamaan. Meillä oli omatoimitreenit ja olin tuonut radan, jonka sain teettää sitten kehareillakin. Se oli muokattu maksien SM-finaalista. Muutama sama kohta, mutta muuten, no, eri. Putki ja kepit asettuivat kyllä jotenkin ihan eri lailla kuin kuvassa, hypyltä putkeen ja kepeiltä kasille oli paljon jyrkemmät kulmat.

2013_07_11_keharit-normal.jpg

Tein ensin ihan suosiolla pätkissä ja koitin palkkailla paljon. Useammin taidettiin silti tökätä virheeseen... Ensin palkkasin 2-3-väliin, jotta Luu malttaisi jarruttaa siihen. Ei kauheen hyvin malttanut ja veti kerran jalkoja päin, kun ei viitsinyt kääntyä tarpeeksi pienellä kaarroksella kolmoselle. Tästä tuli sanomista ja ihan kuin olisi sen jälkeen tullut alun vähän kiltimmin.

Nelosputken menin ulkokautta. Muuten hyvä, mutta Luu meni sen sata kertaa väärään päähän putkea. Oikea pää oli enemmän riman kohdalla ja se kauempi ihan tyrkyllä. Tosi tiukasti sai vetää puolivalssilla tai vastakäännöksellä.

Keppejäkään ei malttanut ensin hakea oikein, mutta jostain se osaaminen taas löytyi. Kumma juttu, että kun alkupelleilyt pisti poikki, ei kepeillä tullut enää yhtään virhettä...

Välistäveto 9-10 sujui yllättävän helposti, ysille pääsi niin hyvin edelle. Päällejuoksu 13:lla ok, neljäntoista tahtoi hypätä liikaa ristiin ja rima tippui ainakin kerran. (Taisi kyllä tippua kerran päällejuoksussakin.) Siihen ois pitänyt laittaa apurima, mutta olin sitten liian laiska hakeakseni semmoista kesken reenin :) Tein sitten vaan pienen vekin, kun siinä ehti kuitenkin.

Keinu ensin tosi hyvä, jollain kertaa jäkitti vinoon. Niin rasittavaa! Suutuin vähän, tein kerran etupalkalla ja sitten taas ok. Loppusuora meni yllättävän hyvin, vaikka luulin, että 18 on vaikea. Luki sen kuitenki tosi hyvin. Niin, ja pituuden teki oikein joka kerta :)

Kerran päästiin menemään koko rata keinulle asti, sitten tippui rima hypyllä 16. Äh, käänsin katseen pois koirasta. Luu rankaisee näistä AINA, miksi mä en vaan opi?! (Luukin vois tietty oppia, mutta sekin on ilmeisen paljon vaadittu.)