Tiistaina 25.4. oli sitten tokotsekin paikka omalla hallilla. Ennen koetta olin varannut aksa-aikaa Nipsulle (!) ja Syylle. Nipsu pääsi siis palailemaan tauolta. Aloitettiin kevyesti pienellä hyppelyjumpalla ja puomitreenillä. Teki aika monta juoksupuomia... :p

Syyn kanssa kerrattiin pakkovalsseja ja treenattiin samalla vähän lähtöjä. (Joita pitäisi jaksaa tehdä ihan erikseen...) Tehtiin myös parit putken umpikulmat, jotka löytyivät nyt hyvin. Ehkä se nekin oppii!

Sitten lenkille ja kokeeseen. Näissä kotikokeissa on kyllä niin leppoisa tunnelma, että kisafiiliksen saamisen kanssa alkaa olla vähän niin ja näin :D EVL:ssä oli lopulta vain neljä koiraa. Muista kaksi oli treenikavereita ja kolmaskin tuttu tamskilainen. Tuomarina Räsänen ja liikkurina Minna.

Ensin tehtiin yksilöliikkeet kahdessa kehässä. Järjestys oli sama kuin Tampereen kars... valintakokeessa, paitsi jälkimmäinen kehä ensin.

Kiertonouto 8 - Muuten ihan siisti, mutta istui, kun piti seistä... Oli eka kerta ikinä, kun tekee kokeessa väärän asennon tässä.

Luoksetulo 7 - Kiertonoudon jälkeen aavistelin, että noinkohan pysyy seisomisessa tolpillaan... Ja istuihan se. Edellinen kerta onkin MM-kisoista, eli vajaa vuosi sitten. Treenikavereiden kanssa tätä jo vähän pohdittiin, mutta kukaan ei kyllä ole videoistakaan keksinyt, miksi se tuota tekee aina joskus ja jouluna.

Zeta 8,5 - Aika kiva, hyvät asennot ja seuraaminenkin tuntui paljon paremmalta. Saatiin kehutkin molemmista, mutta mukaanotoissa Luu tekee kuulemma pienen väistöliikkeen. (Joten 8,5... ;) ) Mulla oli kengännauha auki, mikä vähän häiritsi omaa liikkumista :D

Ohjattu 9 - Ei tullut alussa hyvin sivulle. Muuten normisetti, mutta sivulla jäi vähän vajaaksi.

(tauko)

Tunnari 9,5 - Vähän ponneton, mutta säkällä aloitti haistelun oman läheltä ja nappasi sen nopeasti. Sivulla vähän vajaa.

Kaukot 8 - Jännitti etukäteen. Treeneihin nähden ihan ok! Hieman jähmeä ja pari huonoa vaihtoa, mutta teki kaikki, eikä mennyt ankean näköiseksi. Takajalat eivät liikkuneet yhtään.

Seuraaminen 8,5 - Tuntui ihan kivalta :) Varsinkin oikealle käännökset, joita on vähän työstetty.

Ruutu 10 - Ihan suora eteenmeno ja ruutunkin meni aika hyvin!

Yhteensä 280 p. ja kokeen ainoan tuloksen myötä luokkavoitto.

Video

WP_20170425_19_48_09_Pro.jpg