Tiistaina oli Syyn omat tokotreenit ja oltiinkin reissussa ihan kaksin :) Oli hieman polleaa pentua, kun tultiin illalla kotiin.

Tehtiin uudestaan leluille menoja niin, että appari vei. Ensin yksi lelu, sitten kaksi kerralla. Nyt meni hyvin!

Myös luoksetulon käsikosketukset ok. Mietinnässä tosin, että pitäisikö näihin alkaa opettaa hieman erilaista kriteeriä.

Tehtiin myös taas astetta vaikeampia kontaktihäiriöitä. Joku lamppu syttyi pentusen päässä ja se skarppasi kontaktin kanssa, vaikka teki mieli mennä Katin lirkutteluihin. Seuraamisessakin saatiin hyviä pätkiä käden heiluessa.

Yhtäaikaishulinoissa tehtiin svulletuloja, istumisia, seisomisia ja istu-maahan -vaihtoja. Lisäksi käsikosketusta lelu suussa, joka on alkanut mennä jakeluun. Oli taas uusi lelu ja alku vähän takkusi, mutta kun Syy muisti, mitä tehdä, pystyin jo heittämään lelua kauemmas ja nousemaan seisomaan.

Kerran se myös karkasi kavereiden luokse... :p Tarmon kimpusta en meinannut saada sitä edes kiinni. Tämä alkaa olla niitä asioita, joita voisi alkaa karsia pikkupentuluista ihan tosissaan... Pääsääntöisesti se pysyy kyllä kivasti mukana, mutta kun treenissä tuli sellainen vaikeampi hetki, että Syy ei ollut varma tekemisistään ja se sattui samalla hetkellä näkemään bestksensä lähistöllä, niin se oli menoa sitten.