Huoh, olipahan vaihteeksi taas tosi epätoivoista menoa Luun aksatreeneissä. Muhun iski päivällä kevyt migreenikohtaus, ja vaikka päänsärky ja huono olo menivät ohi, oli olo vielä vähän semmoinen hitailla käyvä. Ehkä siitäkin syystä en saanut touhusta oikein mitään otetta, mistään ei tullut mitään ja Luu sain vain lisää vettä myllyynsä.

Tehtiin kahta rataa, jotka olivat kyllä ihan kivoja. Puomi oli molemmilla, ja tehtiin sitä nyt radan yhteydessä. Ekalla sille mentiin vauhdista putken ja hypyn kautta, ja sen Luu teki hyvin. Keskittyi ja tähtäsi. Renkaan Luu rysäytti ekalla kertaa päin. Onneksi oli hajoava! Otin sitä muutaman kerran erikseen, ja hyppäsi tosi korkealta, renkaan yläreunaa hipoen. Ihan kuin ei olisi ihan hahmottanut kunnolla. No, ekan kolaroinnin jälkeen kuitenkin ihan hyvin.

Ekalla radalla tuskailtiin lopun hyppykuviossa. Yritin siihen ensin yhden hypyn leijeröintiä, mutta en saanut sitä onnistumaan. Kun leijeröinti onnistui, ei onnistunut hypyllä kääntäminen jne. Rytmitys ihan hukassa koko kuviossa. Ongelmaksi muodostui myös Luun sinkoilu putkeen. Kerran se oli jo tulossa oikeaan suuntaan, mutta koukkaisi sivuun ja putkeen. Varmistin Markeltakin, että itse en kyllä tehnyt siinä mitään, mikä olisi moiseen oikeuttanut. Tästä aivottomasta sinkoilusta Luu sai sitten vähän palautettakin. (Ja kiinnosti tietenkin...)

Toisen radan alussa mentiin puomille vaikeammasta kulmasta ja lyhyemmällä estevälillä. Tässä roiskaisi ekan kerran yli. Sen jälkeen kaksi toistoa ok. Tultiin puomi vielä toiseen suuntaan samoin kuin ekalla radalla, se hyvin. Alastulot muuten ok, mutta välillä meinasi jättää tassuja vinoon. Eikä korjannut. Näitä pitäisi muistutella erikseen.

Toisella radalla myös kaikenlaista säätöä hyppykuvioiden kanssa. Rimat roiskui ja koira lensi. Keppejäkin piti vähän hakea, mutta kaiken kaikkiaan löysi ne kyllä aika kivasti. Tarvii vaan oma liikekin olla kohdallaan. Jos jäin liikaa taakse, meni väärään väliin, ja jos rynnin liikaa, ampui putkeen. Ihan niinkuin viime viikollakin, oli samantapainen aloituskin.