TamSKilla on tällä viikolla kahden startin iltakisat niin, että tänään kisasivat minit ja medit ja huomenna sitten maksit. Sopii meille enemmän kuin loistavasti, kun saan kisata yhden kanssa kerrallaan! Kisat oli Tallilla, joka on vähän turhan ahdas ja meluisa kisakäyttöön, mutta kyllä siellä pärjää, kun osaa varautua :) Pikkukoirien tuomarina oli Mikkilän Sari, joka oli tehnyt tosi hauskat radat.

Eka rata ei tuntunut hyvältä. Ei oikein päästy Nipsun kanssa samaan rytmiin. Nipsu tuntui hitaalta ja löysältä ja sain odotella sitä monessa kohtaa. Aika oli kuitenkin ihan kärjen tuntumassa, että ehkä se rataprofiili vaan oli semmoinen. Puomilla Nipsu tuli vähän niinkuin läpi, ehdin kyllä vapauttaakin... Rima tippui kohdassa, jossa olin turhankin edellä ja käänsin vielä katseen pois koirasta. Huonosti rytmitetty.

Nipsu A

Toinen rata oli parempi ja tuntui puomille asti ihan hyvältä. Keinu oli toki hidas, mutta muuten pysyi hyvin draivi yllä. Puomilla näin jo alastulolle tullessa, että ei muuten pysähdy... Videolta ei niin näy, mutta kyllä siinä sentään joku ajatus oli :D En nyt millään haluaisi alkaa korjailla näitä kisoissa, mutta ehkä on kohta pakko, jos treenit eivät pure. Luulen, että virheet tulevat pysähdysten ja läpijuoksujen sekaantumisesta ja mulla on aika vakaa usko, että asia korjaantuu, kun saadaan ero selkeämmäksi. Toivossa on hyvä elää vai miten se meni. Puomin jälkeen meni sitten omat pasmat sekaisin, ohjasin ekasta putkesta toiseen eri tavalla kuin piti, olin myöhässä, ja vikaan putkeen meno meni takkuiseksi. Nolla kuiteskin ja kakkossija :) Kolmoisvoitto Sinnille, Nipelle ja Maisalle, hyvä TamSK!

Nipsu B

Kisojen jälkeen käytiin vielä Lean kanssa Sääksjärvellä lenkillä. Silti oltiin ennen kymmentä kotona :) Tämmöisissä kisoissa voisi käydä vaikka joka viikko!