Käytiin eilen Luun kanssa Mouhiksella tuuraamassa Jenniä ja Hikkaa. Nyt Marko ei enää uskaltanut vertailla Luuta ja Intoa... ;)Ei me ihan Katin ja Inton tasolle päästy, mutta Luu oli kyllä hyvä! Ehditiin rata loppuun asti, pätkissä toki. Rimoja tippui vain joku pari, ja niissäkin ohjauksella merkittävä rooli. Moni kohta meni paremmin kuin olisin ikinä voinut uskoa.

Alussa tein ihmisnuolen kakkosella ja leikkasin nelosella takana. Putkeen asti selvittiin heti ekalla yrityksellä. Seiskalle ennakoiva valssi ja putkeen "yläkautta". Valssissa säädin ensin itse ja heilutin kättä, jolloin Luu lensi ja tiputti riman. Meni paremmin, kun pysyin ihan vaan paikallani.

9-10-väliin valssi ja esteen 5 leijeröinti. Valssi hypylle 11 ja takaaleikkaus putkella. Tässä mulla oli semmoinen aika optimistinen suunnitelma tehdä putken 13 jälkeen persjättö, mutta ensimmäisellä putkeenlähetyksellä luovuin siitä aika suosiolla, eikä Markokaan varsinaisesti vastustellut ;) Hypylle 14 siis leikkaus, joka onnistui ekalla kerralla säkällä, mutta toistoja piti tehdä sitten useampi.

Hypyn 16 olin ajatellut kierrättää kuvassa alemman siivekkeen kautta. Takaaleikkaus siihen osoittautui kuitenkin aika vaikeaksi toteuttaa (vaikka onnistui kerran tosi hyvin, kun yritin kierrättää toista kautta :D ), joten vaihdettiin suunnitelmaa. Toista kautta piti malttaa katsoa, että koira lukitsee putken ennen kuin lähtee spurttaamaan.

Kuvioon 18-20 en keksinyt mitään järkevää. Markon vinkistä valitsin päällejuoksun 18:lle ja poispäinkäännösmäisen takaaleikkauksen 19:lle. Sanoin kyllä, että se ei tule onnistumaan. Hah! Se meni ihan törkeän hyvin. Ekalla kertaa myöhästyin päällejuoksusta, mutta seuraavilla toistoilla ei mitään ongelmia. Pelkäsin hypylle 19 kääntöä, kun musta Luu ei lähde tuommoisiin helposti (vaan kiilaa mun liikkeen suuntaan), mutta se luki sen tosi hyvin.

Lopussa ei ollutkaan kepeille menoa lukuunottamatta mitään ihmeellistä. Hypyllä 20 vastakäännös blokkaamaan ansahyppy 11. 22:lle pyöritys keppien puoleisen siivekkeen kautta ja 24:lle sama ohjaus toiseen suuntaan. Siinä tuli semmoinen empimiskielto, mutta putki oli vähän siirtynyt, joten arviointivirheen piikkiin. Kepeille piti kokeilla muutamaan kertaan. Kyllä se sitten onnistui, kun maltoin vetää tarpeeksi pitkään ennen lähetystä.

Niin huippua, kun välillä sujuu! Tällä jaksaa taas vähän aikaa :)