Tänään alkoi kesäkausi! Se korkattiin valkkutokoilla Turtolanpuistossa. Ihan hyvä nurmi oli kuorrutettu risuilla, kuivilla lehdillä ja muulla roskalla, mutta kyllä siinä treenasi. Meitä oli vain neljä ja jakauduttiin vielä pareiksi, joten treenattiin kaksin Hanna-Marin kanssa. Hannan tytöt olivat mukana, joten Luu sai hyvää lapsisiedätystä. Sehän ei ole oikein lapsiin tottunut, mutta nyt ei välittänyt mitään, vaikka Hilkkakin taisi kävellä melkein päin :)

Alkulämppänä muita odotellessa tein vähän luoksetulon osia puunkierrolla. Stopit aika huonoja, mutta niin ne on nurtsilla ja nyt oli vielä hankalampi nurtsi.

Liikkurin kanssa tehtiin Luun ensin seuraamista. Oli hankala kävellä siellä roskien seassa ja jotain pientä häröilyä tuli.

Kaukoja taas häiriköinnillä. Vaikeaa oli, edelleen. Mutta ei ole kauaa!

Tunnari. HUONO idea! Kapulat eivät näkyneet ruohosta yhtään ja sitten odotan, että koira menee aloittamaan vasemmasta reunasta... Uusinnalla kävin näyttämässä alun, mutta aloitti silti jostain keskeltä. En nähnyt oikein itsekään ja koska asenne näytti kivalta ja nosti oman hyvin, annoin tehdä. Eipä tullut mietittyä tätä ihan loppuun asti... Voinko ylipäätään vaatia reunasta aloittamista, jos kapulat ovat noin piilossa...?

Ohjattua. Ensin ennen nostoa vauhtipalkkailuja ja sitten molemmat puolet sivulle asti. Pito taas rumaa.

Lopuksi tein vielä ilman liikkurointia ruutuja. Oltiin rakennettu kaksi ruutua eri kulmiin merkiltä nähden. Ne olivat ehkä jossain 45 asteen kulmassa toisiinsa nähden. Ensin lähetin "alempaan" ruutuun, jolloin toinen (räikeämmän värinen) jäi ikään kuin merkin taakse. Tässä ei ongelmia, paitsi ekalla Luu kaahasi ihan kunnolla takaa yli. Seuraavalla pysäytin kerran matkalle, sitten oli maltillisempi. Seuraavilla pysyi ruudun sisällä, mutta aloin kehua jo hyvissä ajoin. Sen jälkeen lähetys sinne toiseen ruutuun (merkille lähetys siis tietenkin myös eri kulmasta) olikin vaikea, yritti kaahata sitkeästi edelliseen. Pari kertaa piti auttaa, sitten alkoi erottelu sujua. Otin vielä uudestaan ekaan ruutuun ja sitten vielä toiseen. Ennen SM-kisoja pitää kyllä treenata kaikkia mahdollisia ruutuhaasteita, pienessä sisähallissa ne ovat talvella jääneet niin vähälle!