Lauantaina 9.12. saatiin järkättyä pentutreffit Tuusulaan. Kiva, kun on näin pieni pentue, niin onnistuu saada koko porukka aina välillä kasaan! Adoptioveli Tarmo ei vaan tällä kertaa päässyt, mutta otettiin matkaseuraksi Lotta ja Huima jakamaan koko pitkän päivän treeniaikaa.

Aloitettiin tokolla, jota oltiin saatu Mari koutsaamaan :) Katsottiin Syyn kanssa muutamaa juttua ja saatiin treenitapoihin vahvistusta ja uusia ideoita. Sivulletuloissa jatketaan kädestä luopumista erilaisilla häiriköinneillä ja luoksarin jätön palkkausta varioidaan. Eniten keskityttiin noutoon, tai lähinnä pitoon. Tehtiin tätä viimeisenä ja Syy oli lämpimässä hallissa treenaamisesta jo niin läkähdyksissä, ettei siitä tullut mitään. Tauon jälkeen yritettiin uudestaan, mutta sitten oli jäänyt jo huono fiilis epäonnistumisista, eikä siitäkään oikein tullut mitään. Lopulta saatiin onnistumisen pilkahduksia kapulan kanssa "taistelusta". Tämä ei ole Syyn kanssa toiminut ollenkaan, mutta nyt löydettiin asetelma, jossa sain sen vetämään oikealla tavalla :) Muutenkin tuli käsiteltyä aihetta varsin monipuolisesti. Treenilistalle tuli mm. kapulan nappaaminen maasta, että voin tehdä pitkää palautusta ilman kapulalle juoksua. Tätäkään Syy ei osannut opettamatta :D

Myöhemmin tehtiin toinen kierros omatoimisesti. Tehtiin ainakin seuraamista, kaukoja, hyppyä, kiertoa ja ruutua. Kierrossa tuli taas ensin haukkua, mutta saatiin onnistumaan perusasennostakin.

Luukin pääsi tokoilemaan. Tehtiin vähän kehäkuuntelua ja ruutu, kierto sekä ohjatun kapulat olivat kaikki samassa päädyssä. Olen onnistuneesti unohtanut, että mokasiko näistä jonkun... :D Tehtiin myös kierto-tunnari -erottelua ja tunnaria kierron jälkeen. Näitä myös niin, että Riski juoksi samaan aikaan ruutuun tai kiertoon. Näissä oli muistaakseni ihan pätevä.

Päivän lopuksi aksattiin! Kehiteltiin joku möllihyppäri valmiista ratapiirroksesta soveltaen. Päästiin taas treenaamaan saksalaisia! Tehtiin ensin muutamassa pätkässä ja lopulta koko rata vain yhdellä rimanpudotuksella. Mainio tyyppi :) Välillä se alkaa kuumua vähän pelottavaan malliin, mutta toistaiseksi on pysynyt ohjauksissa tosi kivasti kuulolla. Lähinnä lennättää sitten rimoja, napsii palkatessa yms.

Videokooste pentusista :)