No niin, hengissä ollaan. Ja voitettiin kaksi ilmaista näytepussukkaa HauHau Championia. Siinä kai olennaisimmat! :D

En osaa oikein sanoa, että miten se koe nyt meni. Se ei mennyt hyvin, mutta se olisi voinut mennä paljon huonomminkin. Luu oli hidas ja jähmeä, mutta siihen sai yhteyden ainakin jollain tasolla. Toki vähän masentavaa, että se tekee lähes kaiken huonommin kuin viime syksynä, mutta turha kai menneitä muistella. Eletään tässä hetkessä ja suunnitellaan tulevaa.

Tuomarina kokeessa oli Marja Ala-Nikkola. Koiria oli yhdeksän, Luu puolivälissä. Ensin tehtiin paikallaolot, sitten yksilöliikkeet sekoitetussa järkässä kahdessa osassa. Valmistautumista vähän häiritsi se, että liikejärjestys ilmoitettiin vasta n. minuuttia ennen kokeen alkua... Mutta onneksi oli ne paikallaolot ensin.

Istuminen 10 - Katsoin, että tassut olisi siirtyneet, mutta arvoitukseksi jää.

Paikkamakuu 8 - Nyt piti pään maassa loppuun asti. Oli vähän kenollaan palatessa, ei kuitenkaan lonkalla. Nousuun tuplakäsky. Annoin tosi nopsaan sen toisen, olisi ehkä noussut ekallakin.

Välissä heiteltiin palloa, tehtiin namijuttuja ja treenattiin palkan jättöä ja siirtymiä.

Hyppynouto 9 - Hiiidas ja valuva palautus. Irrotti pienellä viiveellä. Ei varsinaisesti purrut kiinni, mutta ei heti sylkäissytkään.

Ruutu 10 - Aika kiva merkki. Ruutuun vähän empi ja ennakoi.

Seuraaminen 8,5 - Tää tuntui suht kivalta. Ja pystyin olemaan itse rauhallinen. Vinoja perusasentoja varsinkin askelissa.

Luoksetulo 10 - Seisominen oli kyllä huono ja sivulletulo hidas. Maahan pistin vähän myöhään, halusin katsoa, ettei ennakoi.

Tauolla samantapaisesti kuin edellisellä. Myös yksi lelupalkkaus idari-/kaukot-settiin. Idarissa ja kaukoissa molemmissa joku yksittäinen virhe... Tehtiin kyllä useampi onnistunut toisto ennen kehää, eikä jäänyt epävarma olo niistä.

Idari 7 - I-S-M. Meni istumisen maahan. Höh :( Idarin virheet on inhottavia, kun ne syövät niin tehokkaasti luottamusta. Itsellä meinasi mennä pasmat sekaisin, kun merkit oli laitettu kehän kapeuden takia niin, että ekat piti kävellä vasemmalta...! :D

Ohjattu 10 - Huonompi merkki kuin ruudussa. Huono palautus ja jäi ihan vähän vinoon. Puri.

Tunnari 9,5 - Aloitti oman läheltä, mutta nosti vasta tokalla kierroksella. Palautti RAVILLA!

Kaukot 7,5 - Perinteinen järkkä. Vähän jähmeä, istu-seisossa siirsi vaan sen oikean etutassun. Seiso-istun meni maahan ja sain korjattua vasta toisella lisäkäskyllä.

Kiltillä tuomaroinnilla saatiin 288 pistettä, KP ja toinen sija.