Tokotreenit. Meitä oli vain neljä, joten ehdittiin kaikenlaista. Tein Luun ajan kahdessa osassa. Tarkoitus oli tehdä ensin häiriöjuttuja ja sitten kokonaisuuksia, mutta ensimmäiseen menikin vähän enemmän aikaa, joten suunnitelmat muuttuivat lennossa.

Ensin paikkamakuuta. Pyysin semmoisia yllätyksellisiä häiriöitä. Hillitön häiriö-show kun on helppo, kun Luu arvaa heti, mistä on kyse ja menee kuplaansa. Aloitettiin siis ihan kisamaisesti, Velho tuli meidän kanssa riviinkin. Alussa hetki hiljaisuutta, sitten kaikkea pientä. Häiriökävelyjen yhteydessä Miinu mm. menikin Luun viereen, heitti noutokapulan ja käski sen noutaa. Ei se näihin mihinkään mennyt, ei saatu edes päätä nousemaan (mikä oli se "tavoiteltu" virhe).

Sitten luoksetulon osia häiriöillä. Näitä ei olla tehty juuri ollenkaan aikaisemmin. Ensin alun kontaktia. Aluksi ok, mutta yhdessä vaiheessa jumittui treenikavereihin, jotka vissiin heittelivät palloja tai jotain. Näistä vein sen kokonaan pois tilanteesta hetkeksi makoilemaan ja otettiin uudestaan. Parin keskeytyksen jälkeen alkoi kontakti taas löytyä.

Sitten läpijuoksuja häiriköivän ihmiskujan läpi. Nää oli ihan ok. Vähän katsoi ekalla kertaa liikkuvaa Miinua, jota joutui kiertämään. Sitten vielä maasta sivulletuloja lyhyemmällä matkalla. Ihmiset taas väylällä ja edessä. Tämä oli aluksi vaikeaa, kaarratti ulkokautta ja tuli kerran sivullekin takaa (!). Tehtiin yksi inasen helpompi (suora väylä auki) ja sen jälkeen sujui hyvin.

Vielä ruutua, häiriköt taas matkalla. Tässäkin aluksi kaarratti banaanilla ulkokautta, vaikka keskeltäkin olisi päässyt. Ja kun meni suoraan, steppasi takanauhalle. Huoh. Heti, kun on vaikempi harjoitus, palaa vanhat (huonot) tavat. Ei tuo toki niin vanha ongelma ole, mutta on tehnyt viime aikoina ihan hyviä ruutuja. Vikalla pysyi sentään sisällä, vaikka vähän steppasikin, oli pakko palkata se.

Tokalla kierroksella jatkettiin sitten kuitenkin vielä samalla teemalla ja tehtiin Kurtin treenistä innostuneina häiriötunnaria. Tässäkään ei olla ihmishäiriöitä tehty oikeastaan ikinä. Oli ehkä liian vaikea kylmiltään, kun Minna istui maassa jalat kapularivin seassa. Ja piti yhtä kapulaa kädessä. Luu aloitti vasemmalta, ei jotenkin tajunnut, että rivi jatkuu jalan jälkeen ja nosti toisen. Tämän jälkeen se meni vaan väärään moodiin ja nosteli koko ajan mitä sattuu. Kyllä se oikeitakin toi. Vikaa helpotettiin niin, että kapulat olivat sikinsokin Minnan edessä, mutta siinäkin toi ensin vääriä. On se vaan herkkä liike. Seuraava treeni on varmaan taas ok, mutta turhauttaa, kun ei saa sitä saman treenin aikana kasattua.

Paikallaoloista tehtiin makuun alkuja ja loppuja ringissä. Nyt Luu oli näissä hyvä, joskus se on mennyt jähmeäksi. Ja lyhyet normit paikallaolot, ensin makuu ja sitten istuminen. Liikkuroin, mutta laitoin Luun ensin rivin päähän.

Loppuaikaa kaikki suloisessa sekamelskassa.

Hyppynoutoa puisella. Eri versioita hetsauslähdöstä vauhtipalkkaan ja kokonaiseen. Ihan hyvin palautti. Nostot puisella vähän rumia, mutta niitäkin sain vauhtipalkalla paremmiksi.

Ohjattua. Hyvin mahtui, piti vaan katsoa sopiva rako lähettää ;) Vasen oli ihan kentän reunassa, siinä punki taas kerran keskelle. Korjauksen jälkeen ok. Pysäyttelin kapulalle ja joko palkkasin tai pyysin tuomaan. Alkoi vikoilla musta jo vähän odottaa stoppia.

Kaukojakin vielä. Voi seiso-istu. Kyllä ne tassut aina lopulta alkaa pysyä, kun aikansa hinkuttaa. Muut ihan jees.