Alkuviikolla ei olla tehty muuta kuin lenkkeilty. Tiistain treenit peruuntuivat ja valmennusryhmän treeneissä tehtiin ryhmänvaihto Katan kanssa. Oltiin siis poikkeuksellisesti liitämässä torstaina. Saara veti treenit Vähäniityn Sarin radoilla.

Ensimmäisellä radalla oli meille aika vaikea putki-kepit -kuvio, jossa koiran piti irrota suoraan putkeen ja ohjaajan layeroida vieressä olevat kepit ja jäädä ulkopuolelle vetämään koira oikeaan keppiväliin. Oikeassa elämässä olisin varmaan tunkenut suosiolla sinne väliin, mutta nyt halusin kokeilla näin. Linja edellisiltä hypyiltä vei vinoon niin, ettei se putkeen irtoaminen ollutkaan ihan yksinkertaista. Kun saatoin tarpeeksi pitkälle, olin myöhässä kepeillä jne. Onnistui se sitten lopulta, oma ajoitus ja linja piti vain saada just eikä melkein. Pienikin korjausliike veti Tuitun putken sijasta kepeille.

Toisella, lyhyemmällä pätkällä, oletettavasti haastavin kohta sijoittui samalle estekaksikolle, joka suoritettiin nyt toiseen suuntaan. Kepeiltä siis poispäinkäännös putkelle ja layerointia perään. Olin ihan varma, ettei Tuittu irtoa putkeen ja varmistelin käännöstä aika huolella. Irtosi se, ihan ongelmitta. Yritin vielä uudestaan vähemmillä avuilla, eikä edelleenkään ongelmia. Kuka mun koiralle on tämmöisen opettanut? :) Sen sijaan kepeille avokulmaan menossa saatiin aikaan kaarrotusta. Toisella yrittämällä olin sitten tarkempi, jolloin Tuittu kääntyi ihan ok.

Muuten radoilla ei ollut mitään erityisen ihmeellistä. Keskityttiin vain reippaaseen menoon siinä ihan hyvin onnistuen. Ei ollut tahmaa eikä takkuilua :) Ja tein pariin kohtaan persjätöt, ihan hyvin peräti!

1243623139_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Possut.