Maanantaina täynnä tarmoa tokotreeneihin! Tai ei nyt sentään, väsymys viikonlopun jäljiltä oli armoton. Mutta täynnä motivaatiota kuitenkin! Ilman sitä ei olisi tullut lähdettyäkään. Oltiin Maijun ja Miian kanssa kolmistaan Multisillassa.

Luun kanssa tehtiin leirillä tulleita juttuja, mutta koitettiin pitää treenit kevyinä. Ensin testattiin ohjatun palautukseen kilpajuoksua liikkurin kanssa. Tuntui reagoivan tähän ainakin jollain tasolla, joten jatketaan.

Tunnarissa edelleen niitä vauhtipalkkauksia. Nyt ei mokannut etsinnöissä. Kapulat oli lähellä toisiaan. Otetta pitää muistaa vahvistaa, nyt alkoi tehdä otteen korjauksia noston yhteydessä. Aina joku toinen juttu hajoaa, kun toista korjaa :p

Ruudussa treenikassi ohjurina ja lelu ruudussa. Nää meni hyvin joka kerta. Tehtiin kerran myös niin, että apparit olivat ympyrän lähellä blokkaamassa suorinta reittiä. Korjasi silti linjan kassin oikealle puolelle. Täytyy kokeilla seuraavaksi kisamaisessa, tai sitten alkaa pienentää ohjuria.

Sitten kiertoa ruudun edessä. Ja taas vaan ruutuun! Tästä näköjään saatiinkin taas treenattavaa vähäksi aikaa. Ajattelin tehdä erottelutreeeniä, jossa tötsä toimisi ruutuunlähetyksessä ohjurina ja sitten välillä kiertotolppana ;) Ensin siis joutuu tietoisesti ohittamaan sen.

Tauon jälkeen tehtiin itseksemme sivulletuloja, joihin liitin seuraamaan lähdön. Tarjoaa istumista niin herkästi, että ihan selkeästi liikkeelle lähteminen tuntui tässä vaiheessa paremmalta. Lisäksi piti vahvistaa istumassa pysymistä seuraa-käskyllä, kun jalka ei liiku...

Vähän vielä kaukojumppaakin ihan kivalla asenteella. Kaukoja on tarkoitus tehdä nyt vähän aikaa vaan asennetta nostaen (mutta toki kriteereistä yhtään joustamatta), ainakin jumppaa paljolla palkalla ja kisamaisessa sitten ekoja nousuja yms.

Syykin pääsi vähän touhuamaan. Lelulle menot on alkaneet parantua, mutta vielä haluaisin terävyyttä palautukseen. Syy on myös hoksannut lelun kanssa keskenään pelailun ihanuuden ;) Saatiin tehtyä myös pari kivaa luoksetuloa Ihmeen perästä :D Näissähän on ollut aina vähän haastetta.

Eilen käytiin hallilla katsomassa kakkosten kisoja. En kyllä ehtinyt montaa rataa katsoa :D Käytiin lenkillä ja hengailtiin Syyn kanssa hallissa. Se sai leikkiä Roosan kanssa, harjoitella peitolla pysymistä ekaa kertaa kodin ulkopuolella ja kisojen loputtua treenailla vähän kentällä. Alkaa vähitellen bongata valmiiksi jätettyä kuollutta lelua :)