Päivä oltiin katsomassa tokon MM-kisoja. Illaksi kotiin ja Luun kanssa pienet treenit lähikentällä. Kisoissa huomasi, että näyttävää pitäisi olla, jotta saa hyviä pisteitä. Pienet tekniikkavirheetkään esim. kaukoissa eivät olleet niin vakavia kuin jähmeät vaihdot. Samoin luoksetulossa meni läpi ainakin katsomosta katsoen aika huonoja stoppeja, jos koira oli muuten nopea ja säpäkkä. Siksi turhauttaa hinkuttaa Luun kanssa noita juttuja, joissa se väkisin hidastuu, mutta pakko vaan muistaa se kokonaisuus... (Nyt se tuntuu vielä muutenkin olevan löysä sen valeraskautensa kanssa.) Ehkä uskallan tässä jossain vaiheessa kokeilla lisätä lelupalkkaa ja kierroksia ja katsoa, mitä tapahtuu ;)

Tehtiin luoksetulon loppua maasta ja vähän kaikkia osia maalinkierrolla. Stopit ihan kivoja, sivulletuloista puuttuu paras terä.

Metallinoutoa läheltä ja kaukaa. Normi.

Kaukoja, lähinnä yksittäisiä vaihtoja. Ihan ok.

Tunnari. Ensin vähän palautusta yhdellä, en saanut hyväksi. Sitten normitunnari, rinki. Ihan ok.

Ohjattua. Vähän merkin palkkailua ja kerran molemmat puolet. Nyt palautus valuu taas taakse yli, huoh... Merkit sentään ihan kivoja. Ja ennen ekaa nostoa kuunteli ja odotti, tuleeko pysäytystä ;)

Seuraamista. Alussa jätti peruutuksessa pa:n tekemättä. Sanoin tästä vähän tiukemmin ja sitten oli ok. Loppupätkään yllärinä liikkeestä istuminen, hyvin :)

Ja lelupalkka vasta lopussa...