Viime keskiviikkona palailtiin Luun kanssa aksatreeneihin. Tehtiin vielä medirimoilla ja vaan yksi kierros.

Radassa oli yksi Janakkalan alku, se missä Luu livahti mun selän takaa putken ekaan päähän. Sama toistui nytkin, oli lähes mahdoton saada se oikein sisäpuolta vieden, vaikka otti ohjaukseen liikettä mukaan. Toiselta puolen leikaten oli selvästi parempi. Tästä jatkettiin samalla tavalla keppien jyrkkään avokulmaan. Ja yhtään jos on liikettä mukana, niin tekee kyllä virheen tosi helposti. Paikaltaan lähettäen osaa hakea oikean välin, mutta muuten ei vaan malta. Tääkin oli varmempi leikaten. Kesti myös myös hyvin leikkauksen keppien toiselle puolen.

Radan toinen haaste oli serpentiinikuviot. Ekaan tehtiin japsia ja toiseen päällejuoksua. Kyllä ne lopulta onnistui, mutta haastavaa oli. Matalat rimat ehkä vielä vaikeuttivat vähän lisää... Luuhan siis todellakin katsoo riman korkeuden ja tekee pikkurimatkin ihan nuollen. Ois kyllä ihan hauska medikoira ;)

Tehtiin treenien jälkeen Syynkin kanssa vähän. Taas niitä putken umpikulmajuttuja (vaikeeta edelleen!) ja lisäksi hyppyepäsuoraa, jossa meni helposti ohi.