Pikku treenit iltasella lähikentällä. Kesäillat <3

Tehtiin ensin tunnaria. Laitoin kapulat pitkähkölle reunusnurtsille sikin sokin. Joku kymmenisen kapulaa. Luu ei löytänytkään niitä heti, mutta haisteli nyt maltilla suu kiinni. Etsi ja etsi, mutta onnistui koko ajan ohittamaan oman, joka oli rykelmän takareunassa. Pitkään jaksoi olla sinnikäs, mutta sitten lähti tuomaan väärää :( Jouduin ottamaan eteen asti, kun en ollut varma, minkä nosti. Voivottelin, josta lähti takaisin ja löysi oman. Tästä vaan kehut ja kokonaan uudestaan. Sitten paremmin ja sai palkankin.

Seuraavaksi seuraamista, kaukot ja idari palkatta ennen uutta tunnaria. Seuraaminen tuntui ihan siedettävältä.

Kaukoissa S-I-M-I-S-M. Seiso-istussa siirsi vasenta takasta ja kääntyi vinoon, muuten ihan hyvin.

Idarissa M-I-S. Tääkin tuntui ihan hyvältä.

Ja tunnariin... Taitaa se palkattomuus olla nyt yksi haaste, sillä taas oli huonompi. Nosteli nähdäkseni omaa, oli levoton ja lähti tuomaan väärää. Uusinnalla päätyi omaan melkoisen säädön jälkeen. Tein väliin luoksetulon palkatta ja sitten uusi yritys. Nyt teki hyvin. Ei ole yhtään paineistuneen oloinen, menee ja palauttaakin ihan hyvin. Outo juttu.

Kyllä me tämä kuntoon saadaan, mutta riittääkö aika...?

Loppuun vielä ohjattua, molemmat puolet kokonaisina. Merkit ois voineet olla paremmat, mutta suunnat, eteentulot ja sivulle siirtymät hyvin. Olen huomannut, että Luulla on jotenkin semmoinen tapa juosta kapula suussa, että se näyttää purevan. Nyt katsoin oikein tarkkaan, että ei se kyllä yhtään pyörittele, mutta heiluttaa päätään siihen malliin. Hmmm.

Tuittu oli jostain syystä ihan tulisilla hiilillä odotellessaan, joten sai tehdä vähän jotain. Teki hienot kaukot, jossa liikkui sinne ja tänne päätyen puoli koiranmittaa taaksepäin :) Liikkeestä istumista piti ensin kokeilla seisomisena ja maahanmenona. Ja tunnarin etsimisen sijaan piti ensin etsiä maasta nameja, josta joutui tauolle. Lopulta tunnarikin toimi ihan suvereenisti. Sitten kierrettiin vielä tolppaa niin asenteella, että mummulta meinas mennä kaarteessa jalat alta :)