No ton ekan kohdan voi unohtaa, mutta ei takerruta siihen.

Eilen vietettiin todella pitkä ja todella kuuma päivä Klaukkalan urheilukentällä. Lopulta, päivän kestäneiden kisojen ja kolmen tunnin tuloslaskennan jälkeen saatiin selville vuoden 2011 tokon joukkue-suomenmestarit. Parhaat 69 joukkueesta. Ja viidenneksi parhaat, jotka oltiin me, TamSKilaiset!!! :) Parhaat heti parin T-teamin ja Hollolan tokotiimin jälkeen. Ei huono!

Jossiteltavaakin jäi, koska kukaan ei tehnyt ihan parastaan. Hyviä tuloksiakin toki, mutta rahkeita olisi ollut enempäänkin. Hyvillä mielin ja toiveikkaina siis kohti tulevaa. Kyllä TamSKista tulee hyviä toko-koiriakin! :)

Luun osuus alkoi iltapäivällä, kolmanneksi viimeisen avoimen luokan ryhmän ekana koirakkona. Liikkeet tehtiin kolmessa kehässä.

Kehä 1 (Juhantalo):

Paikkamakuu 10 - Makasi vähän mutkalla, mutta muuten oikein hyvä. Tuomari toki odotetusti (hänen kantansa tietäen) piti saarnan pään maassa pitämisestä. Naapurikoiran makuu oli kuulemma niiiin paljon parempi ja valitteli, kun joutui antamaan meillekin kympin. Heti perään mainitsi, että pään maassa pitäminen voi kyllä vaikuttaa kokonaisarvosanaan. Ja antoi siitä siis kasin. Pistevaikutus oli siis lopulta aika pieni, mutta onhan se nyt vähän perseestä, kun moititaan asiasta, joka on säännöissä erikseen mainittu hyväksytyksi tavaksi suorittaa liike.

Kaukot 9 - Ekaan nousuun kaksi käskyä, kun Luu katseli just muualle. Oma moka, kun en vaan malttanut odottaa, vaikka tiedän, että olisi pitänyt. (Ja tietty vähän Luun, kun vilkuili muualle.)

Kokonaisvaikutus 8 - Ja siis koska koira piti paikallamakuussa päätä maassa.

Kehä 2 (Pussinen):

Seuraaminen 9 - Ei näyttänyt ollenkaan niin huonolta kuin tuntui. Ei kovin skarppia. Mutta eipä painanutkaan.

Luoksetulo 9 - Teki stopin huonosti, mutta ei valunut pitkälle. Eteentulossa tökkäsi kuonolla päin.

Kokonaisvaikutus 10

Kehä 3 (Pörsti):

Nouto 9 - Muuten ihan siisti, mutta Luu ei irrottanut kapulasta! Tuli vähän puskista tämäkin. Suvaitsi lopulta avata leukansa ennen lisäkäskyjä.

Liikkeestä maahanmeno 10 - Ihan jees.

Liikkeestä seisominen 7 - Kuinka paljon tätäkin on hinkattu ihan koemaisestikin, ja pitkät ajat ilman yhtään mokaa. Sitten Luu ei reagoi mitenkään ekaan top-käskyyn...! Tässä vaiheessa kypsytti ihan tosissaan, kun tuli ihan yllärinä tämmöisiä hämäriä virheitä.

Hyppy 6 - Vielä pohjanoteeraus. Luu oli todella huono ja keskittymätön. Kyttäili jotain matalalla lentävää lintua ja istui sekä tuli sivulle vasta toisella käskyllä.

Kokonaisvaikutus 8

Yhteensä 174,67 p. ja siis kuitenkin selvä 1-tulos, vaikka itse suorituksiin olinkin tyytymätön. Ja verkkopallokin jäi ostamatta. Sijoitus oli 11. 102 koirasta. Edellä olivat mm. veli Lalli ja veli Riski :)

TamSKin joukkueesta kaikki alemman luokan koirakot tekivät ykköset, Bertta alokkaassa hienot 185,25 ja Isla avoimessa 167,67. EVL-koirakoista Into sai 251 ja Kipi 219 pistettä. Tuloksiin laskettiin siis Inton, Luun ja Bertan pisteet, yhteensä 610,92.

Luun koe

Kuvat Laura Järvinen. Lisää löytyy täältä! Kiitos Lauralle kuvista ja joukkuetoveruudesta!