Luun pari lepopäivää maanantain fyssarista venähtivät melkein viikoksi. Ei olla treenattu mitään! Lenkkeilty kyllä normaalisti. Luu on ottanut ihan lunkisti (olen kuullut, että jotkut bordercolliet alkavat hyppiä seinille parin treenittömän päivän jälkeen), mutta tänään se on ollut jo vähän sen oloinen, että tykkäisi ehkä jostain harrastuksesta. Se on hakenut eteisestä treenileluja ja touhunnut niiden kanssa pariin otteeseen. Ja noutanut mun villasukkia varsin virkaintoisena. Tänään illalla käytiin sitten tokoilemassa tuossa lähikentällä. Olipas kivaa taas pitkästä aikaa! :)

Muutama seuraamispätkä. Pari aloitusta, yksi pidempi pätkä ja askelsiirtymiä. Myös ihan pikkukäännöksiä. Oikealle meinaa mennä pitkäksi, mutta nyt korjasi tosi hyvin ja teki erityisen tarkasti :) Peruutuskin oli nyt hyvää. Tahdon tän asenteen kokeisiin!

Kaukoista M-S-I-aloitusta läheltä. Pari kertaa pompsahti, muutaman kerran siirtyi vasen takatassu ja muutaman kerran teki tosi hyvin. Seisomaan nousut hyviä ja pysyi myös ylhäällä, vaikka näissä tekniikkahinkkauksissa alkaa helposti ennakoida.

Pari stoppia maalinkierrolla. Ekaan vartaloapu, toka pelkällä käskyllä. Hyviä, pelkällä käskylläkin! Palkaksi pallonheitto. Läpi en ottanut nyt ollenkaan, kun yritin minimoida juoksemista kuumalla ilmalla.

Idarin asennot kertaalleen järjestyksessä M-I-S. Kiertelin ylimääräistä ja palkkasin namilla mukaanotosta. Asennot hyvin. Istumisesta meinasi ennakoida seuraamaan, mutta tajusi itsekin mokansa ja korjasi.

Tunnaria. Helposti kisamainen rivi. Tehtiin kolme toistoa (aina uusi oma) ja palkkasin vauhdista. Tavoitteena nyt avata ehkä ylintä nappia ;) Korjataan sitten taas kisojen lähestyessä... Kahdella ekalla tarkisteli tosi kauan, kierteli kapuloilla ennen kuin nenä aukesi. Oli kyllä jo kovin läähätyksissä, että ehkä se oli vaikeaakin. Kolmas oli jo vähän nopeampi.

Lopuksi muutama merkki. Ensin lähetys suoraan, siinä ei mitään ihmeellistä. Sitten paikan korjauksia. Pari kertaa helpommin merkin sivuilta/takaviistosta ja sitten merkin etupuolelta. Kaikki superisti, tietty. Lopuksi vielä lähetys ja merkiltä lähetys maalinkiertoon. Sen jälkeen vielä hetsaus "merkille ja kiertämään" ja palkka merkistä. Hyvin! Paikat oli joka kerta tosi hyviä ja suoria.

Nyt pitäisi ehkä vähän suunnitella kesän ja tulevan syksyn treenejä ja tavoitteita. Kivaa kuitenkin, että voidaan taas jonkun aikaa keskittyä osien hinkkaamiseen eikä tarvitse pitää kokonaisuuksia niin hyvin kasassa. Tykkään siitä paljon enemmän! Tai luulen, että mun sisäistä perfektionistia vaan ahdistaa kokonaisuuksien treenaaminen, kun sen on niin vaikea hyväksyä niitä pieniä virheitä liikkeiden osissa... ;)

Mutta se tokosta pariksi päiväksi. Huomenna sisäinen perfektionisti saa luvan löysätä pipoa ja antaa fiiliksen viedä! :) Luulle sen sijaan on luvassa vain ankeaa kisaturismia. Ehkä sekin voisi tarkistaa omaa asennettaan, niin pääsisi joskus kisaamaankin ;)