Luu on punnittu! :D Käytiin eläinlääkärissä otattamassa Tuitulta verikoe rabies-vasta-ainetestiä varten ja samalla molemmat pääsivät käymään vaa'alla. Tuittu painoi 6,2 g ja Luu...*rumpujen pärinää*... 10,8 kg!!! Sisarukset taisivat rikkoa kymmenen kilon rajan joskus pari kuukautta sitten tai jotain ;)

Nyt sitten jännätään Tuitun testituloksia. Tosin ihme kuulemma on, jos noin pitkällä rokotushistorialla vasta-aineet eivät nouse. Optimistina hommasin passinkin jo valmiiksi. Se olisi maksanut erikseen ostettuna yli 50 €, nyt käynnin yhteydessä "vain" 18 €. Lääkärireissun lisäksi kun käytiin hakemassa Luulle ruokasäkki (ja pakko oli ostaa myös iso, pörröinen pehmoluu...) ja molemmille punkkipannat, niin semmoiset 200 € sai taas menemään koiriin. Halpaa huvia.

Ensimmäistä kertaa testaan nyt noita punkkipantoja. Tuitulle olen iskenyt jo monena kesänä Exspotit niskaan ja sillä se on toiminut hyvin ilman ongelmia. Jotenkin en vaan uskaltanut Luulle kokeilla, kun on kuullut niin monista voimakkaasti reagoivista koirista. Myrkkyähän noissa pannoissakin on, mutta eivät ole niin suorassa ihokosketuksessa. Jotain on kuitenkin pakko käyttää, kun punkkeja tuntuu olevan aina vain enemmän ja aikaisemmin. Muutaman päivän sisään olen irrottanut Luusta jo kaksi :(