Oli semmoinen (vajaa) viikko karsintojen ja toko-ässämmien välissä, että blogikin jäi päivittämättä. Treeneille oli silti pakko järkätä aikaa, joten jotain tehtiin sekä ti, ke että to.

Tiistaina treenattiin päiväseltään Maijun kanssa tuossa meidän lähikentällä. Olin vielä ihan agilitykrapulassa ja ihan pihalla tokojutuista muutaman päivän tauon jälkeen. Treenisuunnitelmakin näköjään on ollut, sen mukaan tehtiin idaria, tunnaria, luoksetuloa osissa, ohjattua, kaukoja ja ruutua. Oikein mitään en kyllä muista :D Luu tuntui löysältä.

Keskiviikkona treenasin itsekseni samassa paikassa. Kehäjärkkä oli julkistettu, joten tehtiin sitä.

Idarissa teki oikeat asennot :) Yhden kulman muistaakseni uusin.

Metalli tasamaanoutona, tasamaanoudoksi ihan kiva.

Myös tunnari muistaakseni ok.

Lelu odotti ulkopuolella ja "kehien" välissä mentiin sille.

Ruutu ihan hyvä, paitsi vähän ennakoi pysähdystä ruudussa himmaamalla etunauhan jälkeen.

Luoksetulo ok.

Kaukojen alussa meni vähän huonoon tilaan, oltiin väännetty jotain kehästä poistumisen ja kehääntulon kanssa. Taisi ajatella valmiina olevia ohjatun kapuloitakin. Sitä piti siis vähän hinkuttaa, mutta lopulta teki normaalisti.

Ohjattu taisi olla ihan ok.

Sitten vielä seuraamista. Ei mitään ihmeellistä siinäkään.

Tehtiin lopuksi vielä vähän ruutua, että sain Luun menemään kunnolla syvemmälle. Ei mennyt silti yli! :)

Kehistä poistumisten kanssa piti vähän vääntää, kun päästin pari kertaa liian helpolla palkalle...

Torstaina treenattiin Hanna-Marin kanssa jossain Leinolan koulun pihalla. Meille uusi paikka. Tehtiin taas kehäjärkällä, koirat vuorotellen.

Idarissa taas oikeat asennot :)

Metalli taas tasamaana. Valuva palautus, mutta tuli kuitenkin loppuun asti.

Tunnari muistaakseni ok, tai ei ainakaan tarvinnut uusia.

Ruudussa oli lisähaasteena kehänauhaa takana ja sivulla. Ruutu oli oikealle ja Luu lähti kaartamaan normaaliakin enemmän, ehkä sen nauhan takia. Löysi kuitenkin ruutuun, mutta istui, kun pidin viivettä pysäytyksen jälkeen... Uusittiin, meni ehkä vähän suorempaa ja pysyi tolpillaan, kun kehuin. Loppu ok.

Luoksetulo löysähkö, mutta ei mitään häröilyjä.

Kaukoja en nyt yhtään muista, mutta oisko tehnyt ihan ok? Huiput ne ei tällä hetkellä ole, kun Luun on selvästi vaikea tehdä kunnolla, mutta yrittää kumminkin.

Ohjattu ok. Merkkiä taisin palkkailla namilla.

Seuraaminen perussettiä, joku vinous varmaan jossain.

Laitettiin koirat vielä paikkamakuuseen, kun purettiin kehää. Kävin tönimässä lonkkia ja pysyikin hyvin. Jossain treenissä valahti lonkalle, kun olin palaamassa sivulle, olikohan se just tää...?

Luu tuntui edelleen löysältä. Aloin miettiä, että vaikuttaakohan siihen valeraskaus tällä tavalla? Ennen en ole huomannut juoksujen tai valeraskauden vaikuttavan treenaamiseen millään tavalla (kotona Luu saattaa vähän nirsoilla ruuan kanssa ja aiemmin on petaillut muutamana yönä), mutta nyt siitä selvästi puuttuu paras terä. No, näillä mentiin joka tapauksessa.