... mutta iso harppaus pienelle Luulle! Nyt on kisaura korkattu :) Näyttämönä suurelle tapahtumalle toimi tuttu treenihallimme ja näytöksen kulkua valvoi Riitta Räsänen.

Jännitin pienesti koko päivän (ja aikaisemminkin), mutta yllättävän hillityissä sfääreissä se panikointi pysyi. Juuri ennen kehään menoa vapisutti ja koe suoritettiin lievästi jäykistellen. Olihan se nyt aika pelottavaa ;) Fiilis oli kyllä ihan hyvä heti siitä lähtien, kun Luu lähti tekemään hihnaseuruuta nätisti ilman mitään häröilyjä.

Liikkeet tehtiin sekoitetussa järjestyksessä, mutta onneksi maahanmeno-luoksetulo-seisominen -setti oli pidetty tutussa ja turvallisessa kuosissaan. Ensin tehtiin luoksepäästävyys, sitten yksilöliikkeet ja lopuksi paikkamakuu.

Luoksepäästävyys 10 - Vähän hilautui tuomaria kohti.

Hihnaseuraaminen 10

Maahanmeno 10

Luoksetulo 9 - Sivulletuloon tarvittiin toinen käsky, kiitos ennakoinnin kitkemisen.

Seisominen 9 - Niiasi. Mutta mä osasin tehdä tän oikein, koska en nähnyt mitään. Aavistin kyllä, että jäi seisomaan.

Vapaana seuraaminen 9 - Alussa tapahtui maihinmeno... siihen nähden aika hyvä arvosana.

Hyppy 9 - Tämä oli aika koominen show. Ensin keskusteltiin Riiitan kanssa korkeudesta, koska Luu ei ole koskaan hypännyt neljää lautaa enempää ja Riitta olisi laittanut viisi. Kompromissina laitettiin neljä ja puoli. Räsänen vielä ennusti, että katsotaan vaan, miten ilmavasti se pääsee tämänkin yli... Ja sitten Luu läiskäyttää ihan ihmeellisen löysän roikkuhypyn ja kolauttaa kääntyessään itsensä hypyn sivutolppaan. Lopun perusasento oli kuulemma vino, kun jouduin tunkemaan itseni huonosti siihen hypyn jalasten päälle.

Paikkamakuu 9 - Jouduin antamaan kaksi käskyä maahanmenoon. Räsänen varmisti tämän minulta arvostelussa ja palkitsi rehellisyydestä tiputtamalla vain yhden pisteen. Makuussa Luun pää heilui minkä kerkesi. Piti sen kuitenkin maassa.

Kokonaisvaikutus 9 - ...joka taisi olla tässä kokeessa korkein arvosana ko. osiosta.

Yhteensä 185 pistettä ja KP. Sijoitus oli 4. Myös treenikaverimme Bertta teki hienon ykkösen pari pistettä paremmalla tuloksella ja pääsi palkinnoillekin. Hyvä tytöt! :)

Tässä video! Kiitos Maijulle kuvaamisesta ja kannustamisesta! :)