Tänää  hakuiltiin pienesti ja tehokkaasti Sääksjärvellä Katin ja Pian kanssa. Luu oli ihan superhyvä! Tehtiin nyt niitä hajuhakuja, ja ihan kuin Luukin olisi innostunut, kun pääsi tekemään isojen koirien treeniä ;) Ei mitään mamoja vauvatreenejä.

Oltiin ihan sillä radalla, mutta Luu teki ekana tallaamattomalla alueella. Hirvee hinku oli jo alueelle mennessä ja hirvee veto päällä se suuntasi myös piiloille. Tehtiin kaikkiaan neljä. Reagoi hienosti kaikilla. Palasin vähän taaksepäin lähettämään ja lähti kaikille lujaa ja suunnilleen suoraan. Ei jännännyt maalimiehillä yhtään, eikä kyttäillyt mua. Katilla oli jopa sikaillut, tunkenut taskuille ja kaikkea. Leikki palloilla ihan vapautuneesti.

Jopa Pialla niillä Tuplalta lainatuilla verkkopalloilla, joita Luu aluksi keskilinjalla piti _todella_ epäilyttävinä. Pitää ehkä hankkia omat, oli ne niin kivat. Sitten kun niihin uskalsi koskea :D

Kaikki meni kyllä niin hyvin, etten tiedä, mikä olisi voinut mennä paremmin :)

Käytiin Katin kanssa treenien jälkeen lenkillä. Pari kertaa jouduttiin muuttamaan suuntaa, kun osuttiin aina jonkun toisen hakuporukan alueelle. Lopulta päädyttiin Birgitan polulle ja käytiin Ammejärvellä. Kilometrejäkin kertyi ihan mukavasti ja pari tuntia saatiin kulumaan. Ei beeceetkään juosseet enää loppulenkistä niin hulluna.