Maanantaina vuoden vikat valkkutokot.

Tehtiin ensin kehääntuloja ja siirtymiä niin, että en ollenkaan totellut määräilevää liikkuria. Luu olisi kyllä totellut ja lähti tyytyväisenä liikkurin osoittamalle merkille :D Skarppasi kyllä hyvin, kun tajusi että tääkin on "näitä treenejä".

Ohjattua. Mitähän tässä nyt tapahtuikaan, menee sekaisin tän päivän treenien kanssa...? Alun kanssa ainakin väännettiin, kun ihan pokalla nyki liikkurin käskystä ja mun kehuista. Palautukset taisi olla sinne päin, otin molemmat puolet kertaalleen.

Hyppynoutoon meni sitten loppuaika. Vähän alkua ja paljon palautusta. Vajaa -> korjautus -> kehu -> uusinta -> vajaa -> korjautus -> jne... kunnes äksännellä yrityksellä tulee kerrasta suoraan -> palkka. Poisajaminenkaan ei musta oikein toimi, joten näillä mennään.

Loput jutut tehtiin itseksemme.

Tunnaria tein muutamaankin otteseen, jonkun palkattoman jälkeen. Kapulat muutaman merkin seassa. Oma nousi ok, palautuksetkin parani.

Seuruuta jokunen pätkä, kerran idari ilman merkkejä. Näissä ei mitään ihmeellistä.

Luoksetuloa sivulle ja stopilla kierron kautta. Sivulle ensin vajaa, sitten ok. Taisi mennä jollain sitten jo vähän ylikin...

Ruudussa lähinnä alkua ja merkkiä. Ja merkillä kuuntelua. Merkin ja ruudun välissä sattui olemaan hyppy ja yritin lähettää merkiltä sille. Luu oli tässä vaiheessa juoksennellut jo aika paljon ja oli ehkä vähän liian kaahotusmoodissa. Meni MONTA KERTAA ihan pokalla hypyn ohi kohti ruutua, kun käskytin merkiltä "hyppy"...! Harvoin sitä enää tämmöisiin saa! Lopulta yksi lähetys ruutuun niin, että pysäytin matkalle. Kiepsahti siitä hassusti ruutuun ja jäi sivuun, mutta ei ainakaan roiskaissut yli.

Tänään sitten koirien väsytyssetti vuodenvaihtumista varten. Tokoiltiin kolme tuntia Tallilla Katin ja Maijun kanssa. Päälle metsälenkki, kunnes hämärä alkoi jo hiipiä.

Luu aloitti hyppynoudolla, muovikapulalla edelleen. Aluista selvitään taas vähemmällä hinkutuksella, kun niitä on tehty nyt enemmän. Mutta kyyläähän se edelleen, ja välillä unohtuu tuijottamaan. Palautuksiakin piti tehdä muutama, ennen kuin tuli kerrasta suoraan. Mutta ei niin huono kuin eilen.

Sitten luoksetuloa. Alussa oli merkki Luun vasemmalla puolella ja jumittui siihen. Ei voinut tulla suoraan sivulle ja olla rentona. Muutaman pikajäähyn jälkeen päästiin tekemään. Eka suorana sivulle. Tais tulla ihan ok. Sitten stoppia takapalkalla. Ajatus on liikaa palkassa, eikä pysähdy kunnolla. Ekalla myös ennakoi...! Piti ottaa taas vartaloapua mukaan. Täytyy ehkä harkita, että jätän koko takapalkan ainakin hetkeksi pois, jos ei ala muuten parantua. Pitkään se toimi hyvin, mutta olen varmaan tehnyt liikaa nopeita vapautuksia takapalkalle. Ne ei vaan toimi Luulla.

Vielä ruutua, johon halusin häiriöitä. Into laitettiin makaamaan ruudun taakse, vieressä oli hyppy, matkalla Kati, lelua heittelevä Maiju ja maassa olevia leluja. Kiersi ensin kaikki tsydeemit ja meni ruutuun takakulmasta. Ihan hyvään paikkaan kyllä. Sen jälkeen meni suorempaa, mutta takanauhalle. Että se niistä häiriöistä. Jätin sitten kapulan matkalle ja lähetin merkiltä noutamaan. Lähti ihan ruudunkuvat silmissä (olin aivan varma, että posottaa aivotonna ruutuun), mutta löi kapulalla liinat kiinni ja nouti. Heitin kapulan takaisin ja lähetin merkiltä nyt ruutuun. Sen verran ajatteli kapulaa, että meni ruutuun järjellisemmin ja pysyi hyvin sisällä! Jes! Mutta nyt on varmaan tämäkin hämy jo nähty ;)

Toisella kierroksella tunnaria leluhäiriöllä. Ei olla tehty tätä aikoihin, viimeksi se oli Luulle tosi vaikea. Niin nytkin! Tehtiin varmaan joku seitsemän toistoa niin, että toi ensin väärän ja vasta uusinnalla oman. Leluista ei nyt välittänyt, mutta sen verran ne sotkivat, että ei malttanut kunnolla kapuloiden kanssa. Monesti otti oman viereisen, mutta välillä vaan jonkun. Onneksi oli aikaa, sillä halusin tietty hinkuttaa niin kauan, että saatiin se eka lähetys onnistumaan :D Palautukset yllättävän hyviä, vaikka etsinnässä oli vaikeuksia!

Seuraamista, toiveena vaikeaa. Juoksukäännöspysähdyksiä ja muuta saatiin siis. Alussa härösi jonkun mokan, mutta paransi ja tuntui aika kivalta. Tää palkatta.

Kaukot kisamaisesti. Järkkä I-S-I-M-S-M. S-I teki viiveellä, mutta muuten hyvin. Takatassut eivät liikkuneet kuulemma yhtään. Me ollaan oikeasti saatu kaukot tälle mallille monen vuoden epätoivoisen hinkkaamisen jälkeen! Työvoitto, jos joku. Täydellisyyteen on toki vielä pitkä matka, tekniikka ei kestä läheskään aina (mutta tiedän, että Luu pystyy siihen!) ja esim. M-S pitäisi ehkä jossain vaiheessa työstää ryhdikkäämmäksi.

Lopussa tehtiin itseksemme vaan vähän sivulletuloja. Nyt olen ottanut pääasiassa aina sivulle asti ja ennakointi on taas pahentunut. Huoh. Kai niitä vauhtipalkkoja on pakko tehdä välillä. Olen koittanut viritellä jotain namiapua, mutta ei se oikein toimi.

Tuittu treenasi Svanten kanssa tandemina. Tehtiin seuraamista (Svante seurasi mua ja Tuittu Svantea), luoksetuloa (jossa Svante ei tullut) ja kaukoja (joissa molemmat tekivät mitä sattuu). Sitten Svante olikin jo sitä mieltä, että on aika kerätä merkit :D

Nipsu teki muutaman keinun päähänjuoksun ja "tokoa". Se osaa seurata muutamia askeleita, välillä, ja tulla sivulle namiavulla ;) Ja haukkuu koko ajan!