Kyseinen viikonloppu kului hyvin pitkälti kisoissa. Launtaina varsinkin, kun kisattiin molempien kanssa kaksi starttia. Kakkosien aikana kävin vaan nopeasti syömässä. Esa Muotka tuomaroi koko viikonlopun ja oli tehnyt taas tosi kivat radat!

Syyn ekalla radalla sattui vähän kaikenlaista. Rengas hajosi, keinusta vähän lipsui, kepeistä tuli puolivälistä pois (aloitti sentään oikein!), kaatoi pituuden, juoksi aasta ohi ja teki tiikeriloikan puomilla. Mutta ihan tulos tuli, 25 :D

Syy A

Toinen rata oli ihan järkevä kokonaisuus. Yksi rima alas ja kepeiltä tietenkin taas virhe. Kääntyi heti ekasta välistä takaisin. Mutta nyt osui puomin hyvin ja kaikkee. Koska parempiakaan tuloksia ei tullut, niin Syy voitti kympillä ja sai ekat aksapalkintonsa!

Syy B

Ruokatauon jälkeen Luun kanssa. Olipa kivaa! Tuntui jotenkin sujuvalta ja radat oli tosi hauskoja juosta. Oma kunto ei vaan meinannut kestää, vissiin päivä jo vähän painoi... Ekalla radalla tehtiin nolla ja voitto. Eka valssi valui aika odotetusti, mutta tätä kalastelua lukuunottomatta meni silleen kuin pitikin.

Luu A

Toinenkin rata oli ihan hyvä yritys ja hyvä siihen asti... Aan jälkeen sain Luun kääntymään vähän liikaakin ja lopussa se vielä lipsahti lähtöhypylle. Jos on nollat kiven alla, niin tupla vasta onkin!

Luu B

Seuraava kisapäivä olikin lyhyempi, kun mentiin vain Syyn kanssa. Kisattiin ensimmäistä kertaa kahtena päivänä peräkkäin (pl. kesässä yksi piirm-joukkuerata toisena päivänä). Mielentila ei ainakaan parantunut lauantaihin verrattuna, eli ehkä tämä oli vielä liikaa.

Ensimmäisellä radalla oli keskeneräiselle juoksarikoiralle vähän hankala käännös putkeen. Ajattelin päästää vaan pitkäksi ja kääntää sitten. Silti tuli loikka. Sen jälkeen juoksi ohi pituudesta, eikä pystynyt pujottelemaan millään. Meni neljä kertaa kakkosvälistä pitkäksi. Sitten vasta pysäytin vähän pidemmäksi aikaa ja sain sen verran kierroksia alas, että viidennellä yrityksellä onnistui. Loppusuoralla tuli vielä keinulta ja hyllytettiin siihen.

Syy C

Hyppäri olikin ohjauksellisesti haastavampi. Takaakierto ja kaikkea! :D Tein sen pyörittämällä, eikä Syy malttanut jäädä esteelle. Otettiin tästä heti kolme kieltoa ja hylly. Myös kepeillä piti taas ensin sekoilla. Sen jälkeen loppurata sujuikin, vain yksi rima tuli alas. Uskalsin juosta aika vauhdikkaassa kohdassa persjättöön ja Syy malttoi koota hurjan vauhtirallatuksen jälkeen. Positiivista oli, että irtoamiseen se malttoi keskittyä, vaikka muuten ei ihan ollut ajatus mukana!

Syy D

Ei automaattista vaihtoehtoista tekstiä saatavilla.

Kuvan mahdollinen sisältö: ulkoilma