Lauantaina käytiin taas hallilla, mutta sen jälkeen onkin pidetty pari lepopäivää.

Syy aloitti tokoilla. Tehtiin alokas taas suunnilleen kokonaisuutena, mutta palkkailin muutamaa juttua. Naapurikentällä oli koiratanssitreenit ja musiikki ihan jäätävän kovalla, joten tuli vähän erilaista häiriötäkin. Luoksetulossa käsiapu estämään törmäystä. Maahanmeno avulla ja palkalla. Seuraamisessa palkkailin perusasentojen kestoa lelulla. Hypyssä tuli sitten joku ristiriita, ihmetteliköhän agihyppyä? Uusinnalla onnistui, apu tässäkin sivulletuloon. Kaukot tehtiin kokonaisena ja vikana pito, joka on nyt ihan rikki :/

Tehtiin sitten lisää sitä pitoa, lisäksi vähän kapulan heittoa. Oltaisko tehty vielä maahanmenoja ja seuraamistakin.

Luukin aloitti luoksetulolla ja sillä on puolestaan se nyt jotenkin ihan rikki! En käsitä, mitä nyt on tapahtunut, mutta sekoili taas ihan urakalla. Ei pysähtynyt ekalla ja alkoi vaan haukkua... Korjaantui kyllä taas nopeasti. Tehtiin stoppia, suoraa ja loppuosia.

Ohjatussa palkkasin pitkästä aikaa merkkiäkin. Molempien puolin noudot ihan ok. Tunnarissa pyöritti vähän kapulaa ekalla palautuksella, muuten hyvä. Kaukoissa taas temputusta ja yksi kisamainenkin. Hyvin kaikki. Ja vikaksi sitä zetan seuraamista.

Syy teki toisen setin alkuun pari lyhyttä paikkista takapalkalla. Oli nyt ainakin hyvin. Aksajutuista tehtiin samoja kuin viimeksi, eli vinokeppejä ja mattoa maassa vinolla linjalla. Lisäksi Syy päätti treenata keinua :p Tehtiin sitä sitten ihan kokonaisena ja täyskorkeana. Pienen empimisen jälkeen (kun oli vähän hätkähtänyt oma-aloitteisesta suorituksestaan...) alkoi mennä ihan reippaasti.