Maanantaina käytiin treenaamassa vähän kaikkea. Syy teki tokoa ja aksaa ja Luu rallya. Tokojutuissa ollaan laskettu rima nyt niin alas, että välillä tulee jo onnistumisia. Toisaalta ääntäkin tulee edelleen joka treenissä ja yllättäen missä sattuu. Luun rallyjutut edistyisivät varmasti paremmin jollain suunnitelmallisuudella, mutta tuntuu se näinkin asioita oppivan... Aksassa Syy teki muutaman keinun, puomia ja parit keppikulmat. Keinulla meni kerran hermot, kun odotutin kauemmin, mutta muuten ok. Puomillakin osui nyt lähes joka kerta, tosin ylös ne vaan nyt jää.

Torstaina vähän vastaava setti, kun oltiin tokovuorolla keskenämme. Ensin tehtiin Syyn kanssa aksaa, josta tuli pelkkä puomitreeni. Nyt ei taas sujunut millään, äh. Sitten Luulle rallyt ja Syylle tokot. Syy teki yhden kierron sivulta lähes täydestä matkasta, wuhuu. Vähän takellellen, mutta siis hiljaa!

Lauantaina treenattiin Kaisan ja Sannan kanssa isolla kentällä Isan koulutuksen jälkeen. Syyn kanssa tehtiin ekassa pätkässä rataa muutaman esteen pätkinä lähinnä in-inejä vahvistaen. Kaikki tuntui tosi vaikealta, mutta saatiin me niitä pätkiä tehtyä. Toisella kierroksella keskityttiin puomiin, jossa halusin treenata jyrkän in-in-jatkon hypylle. Tämä olikin Syylle vaikea. Sain sen oikealle puolelle, mutta se jäi jotenkin niin liikkeeseen kiinni, että ei taipunut hypylle. Piti ensin palastella ja helpottaa. Tehtiin vielä suorat poistumat molempiin suuntiin. Puomeja en ehtinyt katsella, mutta ainakin osan osui :D Mutta ei ainakaan harrastanut mitään tiikeriloikkia, vaikka menin edelle ohjaamaan. Koska Syyn kanssa ei voi treenata montaa asiaa samalla kertaa, olen ottanut näissä jatkojen treenauksessa tämmöisen sormien läpi katsomisteeman...