Luun agilitytreenit. Jo ainakin toiset tänä vuonna, kun Luu oli ihan tosi kilttinä, eikä tiputtanut yhtään rimaa! Ja tehtiin kerran 0-rata! Huh, mitähän tästä vuodesta vielä tuleekaan...?! :D

Rata oli Marken sovellus jostain radasta. Vaan 18 estettä, mutta ei nyt mikään superhelppo. Puomi mentiin kolme kertaa, keskimmäisellä piti jäädä taakse ja sivuun, kun matka jatkui päinvastaiseen suuntaan pituudelle, johon piti ehtiä ennakoivaan valssiin. Ekalla kertaa meni aika kivasti loppuun asti. Sen jälkeen laitoin satunnaisesti pariin kertaan etupalkkaa. Tässä tuli vaan semmoinen "ongelma", että kun ei ollut etupalkkaa, tuli (mun liikkeestä?) kontaktista läpi. Ongelma lainausmerkeissä siksi, että kontaktilta varastaminen on musta vaan ihana tavallisen aksakoiran ongelma, en millään jaksa tuskastua niistä ;) Vaikka nyt meinasin melkein jo hermostua, kun lenteli keinustakin läpi useaan otteeseen. Siinäkin piti jäädä vähän taakse, joten noita pitääkin treenata.

Pituudelle tosiaan ennakoiva valssi (kerran kolautti pienesti, muuten hyppäsi tosi nätisti), sitten tiukka kurvi pystyhypylle, hyppy suoraan ja poispäinkäännös keppien umpikulmaan. Tässä tahtoi flänkätä pystyhypyn jälkeen (ehkä haki vähän keppejäkin), vaikka tein vastakäännöksenkin. Kepit haki hyvin, kun vaan maltoin vetää tarpeeksi pitkään. Jos aloin kääntää tai käskyttää liian aikaisin, meni sisään juuri siitä, missä sattui olemaan. Hyvin saatiin tääkin kuvio onnistumaan, useammankin kerran.

Toisen kerran pituudelle jaakotus, senkin hyppäsi hyvin. Kiva huomata, että muutamakin treenikerta auttaa :) Aalla sai vedättää, ja siinä ei kontaktilla ollut mitään ongelmaa. Kuin ei myöskään niillä kahdella puomilla, joilla sai vedättää.

Lopuksi Marke sanoi, että aikaa oli vielä yhteen 0-rataan. Ja mehän mentiin ja tehtiin se yksi 0-rata! Varmaan eka kerta ikinä, kun onnistutaan tuommoisessa tilanteessa. Yleensä pakka leviää viimeistään siinä vaiheessa, kun aika on loppumassa. Huikeeta!

Nyt mua vaan hirvittää, että mitä tapahtuu sunnuntain kisoissa, kun kiltteyskiintiö on käytetty ja ylitetty moneen kertaan?! Järki käskee varautua katastrofiin, mutta ehkä me mennään vaan tunteella ja pidetään tää fiilis. On sitä ennenkin tiputtu kovaa ja korkealta!