Oliskin aina tämmöisiä ilmoja, niin tulisi tokoiltuakin ahkerammin. Mikäs tuolla kentällä heiluessa, kun aurinko paistaa ja linnut laulaa.

Aloitettiin Luusterin kanssa niillä sivulletuloilla ja seuraamisella, paino tällä kertaa jälkimmäisessä. Parempaa! Tein aika lyhyitä pätkiä, eikä lähtenyt ihan hulluna puskemaan, vaan pääsin palkkaamaan suht hyväntuntuisista pätkistä.

Namihommina maahanmenoja eiliseen tyyliin. Pystyin peruuttelemaan, mutta vierellä kävellen ei toiminut.

Omaa piiloteltiin nurtsiin / heinikkoon. Ensimmäinen ok. Toisen vein puolisalaa Luun leikkiessä ja se oli vähän vaikea. Lähti kyllä heti etsimään, mutta luovutti, kun ei löytänyt. Tarjoili muita juttuja ja oli selvästi epävarma. Jätin Luun sitten istumaan ja kävin vinkiksi vähän repimässä ruohikkoa. Sitten sujui paremmin. Kolmas vielä ok. Mutta kapulan tuomista on varmaan pakko vaatia vähän pidemmälle. Nyt Luu teki jo niin, ettei lähtenyt edes tuomaan, vaan tiputti heti ja luuli saavansa palkan. En välttämättä edes ehtinyt nähdä, löysikö se kapulan oikeasti.

Ruutuun ensin niin, että vein lelun. Luu meni vasemmasta sivusta sisään. Siirryttiin vähän lähemmäksi ja tein toisen ex tempore kutsuna. Siitä jätettiin lelu ruutuun ja siirryttiin lähetyspaikkaan. Viimeinen vielä niin, että jätin Luun istumaan ja vein lelun. Näissä kaikissa meni etureunasta, mutta kaarsi vähän vasemmalta.

Lopuksi heiteltiin vähän narupalloa ja Luu kiersi pari kertaa jalkkismaalin kuin vanha tekijä :) Kiertojen yhteydessä treenattiin sivulle tulemista ja istumista ennen lähetystä. Ei vastaa ihan agilityä, mutta vähän rajoittunutta Luun toiminta kiertämistä odottaessakin on. Kotona on alettu treenata jalkojen väliin tulemista. Josko siitä tulisi kiva lähtötemppu.