Tänäänkin tokoiltiin keskenämme lähikentän iltavalaistuksessa.

Tehtiin ensin idari (S-M-I, ok) palkatta ja siihen perään ohjatun vasemman nosto. Aloitusta en sen kummemmin nyt hinkannut, mutta sanoin itse käskyn ja odotin katsekontaktin. Samoin merkillä sanoin käskyn (ei ennakoinut). Nosti oikein, jes! Vauhtipalkka. Haetutin myös oikean, senkin nosto nyt ok. Vauhtipalkka.

Erikseen tehtiin ohjatun palautuksia kapulaa heitellen. Vasemmalta ei ensin suoristanut ollenkaan, sitä piti tehdä muutama kerta, että alkoi sujua.

Sitten kaukoja ja idarin seuruuta, onnistuin jo unohtamaan järjestyksen... Idarin seuraamista kuitenkin pari settiä, huutelin itse käskyä. Ei niin levoton kuin liikkuroituna, mutta pientä pomppua sain käskyn huutelulla aikaan.

Kaukoista I-S-M, joka tällä kertaa taas onnistui kerrasta täydestä matkasta. Lisättiin ohjelmistoon S-M, joka oli vaikeampi (nousee maasta seisomaan pidempänä). Onnistui sekin sitten.

Tunnaria. Tehtiin kaikkiaan kolme kertaa. Ekalla rivissä 12 kapulaa (sit aina väheni yhdellä...) ja namialusta. Ensin oma viides oikealta. Ei ottanut nameja ja oikaisi reunastakin vähän, nosti oman heti. Näkiköhän, mihin laitoin...? No, hieno suoritus kuitenkin! Seuraavilla näytin nameja ja malttoi syödä, vikalla tosin jäi osa. Tokalla oma toinen vasemmalla, toivoin että olisi malttanut jättää loput tarkistamatta, mutta ei malttanut. Kävi rivin toisessa päässä, palatessa sitten nosti oman. Vikalla kapula oli keskivaiheilla, mutta taas kävi koko rivin läpi.