Valkkuagit peruttiin tänään, kun meitä olisi ollut vain kaksi plus koutsi. Muut latasivat jo akkuja viikonloppua varten. Mä halusin tehdä Nipsulla vielä kontakteja, ja kun sadetta luvattiin koko päiväksi, ei ulkona märkien kontaktien juokseminen houkuttanut. Menin sitten itsekseni Tallille, niin Luukin pääsi treenaamaan. Lea tuli seuraksi.

Kentällä ei ollut tokokokeen jäljiltä mitään esteitä valmiina (vaikka meitä ennen oli aksavaraus...). Rakennettiin lyhyt ratapätkä, jonka olin joskus tehnyt keharitreeneihin. Mia Laamas -hyppykuvio, putki, puomi ja kepit.

Nipsun kanssa ensin muutama kerta pelkkää puomia, sitten ratapätkää. Puomit vähän hitaita, mutta muuten ok. Ohjauksissa tein itse pari mokaa ja Nipsu tiputti yhden riman, kun en vahtinut sitä.

Luun kanssa sama setti, paitsi rata pätkissä, kun oli sille vaikea. Ensin lennätti kakkosrimaa. Lea palkkasi lopulta, kun alkoi pysyä. Puomi ihan jees, vähän meinasi vinottaa sivuirtoamisella, mutta pystyi tekemään radan osanakin ihan ok. Tehtiin aika monta ihan etupalkalla. Pitäisi vaan muistaa katsoa koiraa ja olla hiljaa rimojen päällä, niillä säästäisi jo monta pudotusta.

Lopuksi molemmille keinua erikseen. Nipsu teki omia alkeisjuttujaan ja muutaman kokonaisen putken kautta. Ihan kivasti. Luun keinu ei kyllä voisi parempi olla, jos vaan pääsen juoksemaan suoraan ja vielä vedättämään. Lujempaa jos menisi, se ei enää voisi olla mitenkään päin turvallista. Sivuirtoamiset ei toimi yhtä hyvin. Nyt meni alas asti ja suoraan, mutta hidasti ihan vähän.

Näillä sitten mennään! Tein vähän aikaa sitten jo molemmille tsemppivideot :)

Luu valmistautuu lauleskelemalla Solosta&Kosolaa:

"Mulla on sellanen tunne
Et ihan sama mitä tekee
Niin hyvin se menee"

Nipsukaan ei turhia hermoile, vaan menee huolettomalla kesäfiiliksellä :)