Tänään käytiin Tallilla vaan agiliitämässä. Tehtiin yhtä ratapätkää ja muutama puomin alastulo, ei mitään muuta!

Lea improvisoi 11 esteen hyppyradan, jossa oli putkeen lähetystä + leijeröintiä, takaakiertoa ja ennakoivaa valssia. Oli vähän epäilevä fiilis paristakin kohtaa, mutta se meni ihan yllättävän hyvin. Aluksi piti tapella lähdöistä, mutta kun sen väännön jaksoin tehdä, tehtiin rata ensimmäisellä yrityksellä nollana :) Toisella kierroksella tuli jotain säätöä, hypyn ohitus, huolimaton putkeen lähetys ja rimanpudotus nyt ainakin. Mutta lopulta tehtiin vielä toinenkin nolla. Ja meneminen tuntui ihan semmoiselta... no, helpolta :)

Puomia lähettäen ja ohi juosten. Taakse jäädessäni kyttäsi nyt kovasti taakse ja meni melkein järjestäen ensin vinoon ja korjasi vasta sitten eteen. Näitä täytynee jossain vaiheessa taas muistutella vähän ahkerammin. Seuraavaksi olisi kuitenkin tarkoitus keskittyä ylösmenoihin. Tänään muistin vihdoin mittailla puomia Tallilla (tosin vaan yhtä, onkohan niissä eroja...), joten pääsen tekemään Luulle laatikon.

Treenien jälkeen kävin äidin kanssa katsomassa Nipsua ja Nipsun pieniä. Samaan rahaan pääsi palluuttamaan Kertun pentuja, jotka jo kävelivätkin :D Salli ja Severi tyytyivät vielä mönkimään ja tuhisemaan. Mutta olihan ne aika hellyjä. Kun kiivettiin yläkertaan, Nipsu tuli portaissa vastaan Majavan kanssa. Sitä se kanteli ja esitteli touhukkaana edestakaisin, mutta kävi välillä toki hoitelemassa pentujakin. Mä vein pennuille tuliaisiksi omat majavat, pitäähän niilläkin toki semmoiset olla ;)