Torstaina pikkutreenejä molempien kanssa. Syyn kanssa tokoiltiin hallin ulkokentällä ekaa kertaa tälle vuodelle. Aika rauhallista menoa, ja ehkä me luemme sen tässä vaiheessa positiiviseksi ;) Alokkaan juttuja.

Luu sai tehdä aksaa. Kaikki kontaktit, muutama keppikulma ja vähän kuuntelua / takaakiertojumppaa.

Syy teki muutaman puomin. Pari virhettä, mutta korjasi ne seuraavilla ja onnistui nyt hypynkin kautta. Oli vaikea, kun juoksin itse läheltä puomia (kun piti väistää hyppyä)! Keinulla pysymistä. Tehtiin kestoa niin, että pysyin lähellä ja tämä oli selvästi helpompi. Pari aata, molemmat järkeviä. Osumat jää nyt ehkä vähän ylös, ihan kuin pikkuisen varoisi siinä alastulossa...? Tai sitten olen vain vainoharhainen. Keppejä myös ihan pari toistoa. Hyvin osasi vauhdista putken kautta.

Eilen perjantaina tokoiltiin nuorten koirien ringin kanssa Niihaman pk-kentällä. Syy ei ole ehkä käynyt täällä ennen...? Se oli aika kiva! Lämpö vähän hyydyttää, mutta se ei enää läkähtyneenäkään lyö hanskoja ihan tiskiin, vaan tekee kuitenkin :)

Alkuun tehtiin paikkiksia. Syyn oli tosi vaikea pitää päätä maassa. Ehkä pitkä ruoho häiritsi.

Oma vuoro aloitettiin kisamaisehkolla. Palkkailin ensin kehäänmenoa ja sivun tarjoamista. Sitten luoksetulo vapaamuotoisella jätöllä, pito tunnarilla, kaukot i-m, seuraamista ja kierto. Pito piti uusia paristi. Kaukoissa oli ihan hiljaa! Tehtiin siis ilman vaikeampaa m-i -vaihtoa, mutta saatiin tehtyä ehjä liikkuroitu kokonaisuus ;) Seuraamisen ekassa liikkeellelähdössä tuli ääni, mutta korjaamisen jälkeen se pysyi siedettävänä ja kierronkin teki noin vaan. Lelutauon jälkeen tehtiin vielä pito uudestaan ja liikkeestä maahanmeno, sekä seuraamisen paikan hinkkausta. Nyt pito oli parempi, kunhan saatiin kapula oikein suuhun. Maahanmeno vähän hidas, mutta kokonaisuutena ok.

Lopuksi tehtiin vielä vähän yhtäaikaa muiden kanssa. Alustaa erikseen ja nyt myös ruudussa, vielä aika läheltä. Vielä tulee paljon korjailua, mutta erävoitto onkin se, että hermo kestää sen! Mielentila tässä alkaa näyttää koko ajan paremmalta :) Jääviä kerrattiin vähän myös ja niitä tunnarin nostoja. Piiloakin Syy opetteli kiertämään, siitä tuli paljon huutoa :D Ja luoksetuloa tehtiin pidemmällä matkalla. Eka sivulletulo menikin vähän pitkäksi, ihan ei arviointikyky riittänyt.