Lauantaiaamuna sitten Tampereen karsintaan harvinaisen huonolla valmistautumisella ja flunssaisena. Onneksi ei ollut pitkä matka! Päivä vaan venyi tooodella pitkäksi harjoitusarvostelijoiden vuoksi ja lyhyestä kotimatkasta huolimatta olin kotona vasta puoli seitsemältä. Ei tehnyt hyvää flunssasta toipumiselle.

Arvoin numeron 22, eli pitkään saatiin odottaa omaa vuoroa. Yksilöliikkeet tehtiin kahdessa kehässä ja paikallaolot lopuksi. Ekan kehän tuomarina Riitta Räsänen ja toisen Tiina Heino.

Luu tuntui tosi kivalta! Vaikka virheitä tuli liikaa, niin olin tosi tyytyväinen kokonaisuuteen. Ihan joka liikkeessä se ei ottanut alussa katsekontaktia, mutta pääosin oli väleissä ja aluissa ihan avoimin mielin :) Pitkät odottelut sopivat meille, kun sain valmistautua seuraavaan liikkeeseen kaikessa rauhassa ja odotuttaa Luuta.

Eka kehä:

Luoksetulo 9 - Ihan perushyvä. Hyvä & nopea & suora alas, seiso voisi olla tarkempi, maa & loppu ok.

Seuraaminen 8,5 - Joku vino perusasento ja pientä punkemista, muuten tuntui ihan ok:lta. Vikalla suoralla Luu teki jonkun ihme venkoilun. Pakissa ei ihan pysy sivulla (muuten suoraviivaista), vino pa käännöksessä, väljä tk juoksussa, muut hyvin & hyvä pa, 1. siirtymässä vino pa (toinen ok), kokonaisuutena nättiä, lopussa väljyyttä.

Kiertonouto 8 - Teki ihan saman kuin perjantain treeneissä! Näin stopissa, että lukitsi vasemman kapulan ja tiesin, että selkeämmälläkään käskyllä en saa sitä oikealle... Korjaukseen resgoi kyllä tosi hyvin. Lueskelin tänään sääntöjä ja totesin kyllä, että saatiin tästä ainakin piste liikaa, pysäytyksen ja uuden käskyn jälkeen pitäisi saada maks. 7. Muuten oli hyvä. Hyvä alkuasento, ripeä meno, tiukka käännös, hyvä istu, tuplakäsky, luovutus & loppu hyvä.

Kaukot 9 - Juuri kun eilen kehuttiin takatassuja, niin nyt eteni seiso-istussa :p Hyvä alas, hyvä istu, hyvä seiso, hyvä alas, vajaa seiso, istu ok, alas ok, mutta vähän vinoon, vähän tulee eteenpäin, lopun pa ok.

Toka kehä:

Ruutu 6 - Ei voi koiraa syyttää, huonoa tuuria vaan, että ei ihan osunut ympyrään. Sivuttaiskorjauksia ei olla treenattu, mutta Luu korjasi taaksepäin, josta sain sen kutsumalla osumaan ympyrään. Ruutuun flänkkäsi kovasti, muuten ok. Neljä ylimääräistä käskyä.

Ohjattu 9 - Huono merkki. Kapulalle kaarsi taas vähän liikaa vasemmalle, mutta lähti tuomaan suht suoraan :) Kapulalle meno ja palautus voisi olla suoraviivaisempi.

Zeta 10 - Nyt tuntui seuraaminenkin aika hyvältä! Maahanmenoa ei tehnyt ihan tasatassuin, mutta nopeasti kuitenkin.

Tunnari 8 - Kaarsi kapuloille, kun halusi näköjään aloittaa ällän kärjestä. Ohitti oman kerran ja tarkensi aika kauan. Lähti palauttamaan ravilla, mutta nosti velvollisuudesta edes muutamaksi askeleeksi laukalle. Suoraviivaisempi meno kapuloille. Palautusvauhti voisi vastata menovauhtia. Siirtää kahta kapulaa.

Paikallaolot 10 & 10.

Pisteitä kertyi 274,5 ja ne riittivät sijaan 14. Tässä karsinnassa oli kiltein tuomarilinja, joten hyviä pisteitä tuli paljon. Kertoo sekin jotain, että kahdella isolla virheellä saa vielä selvän ykkösen :)

Video