Tänään oli tavoiteryhmän treenit kolmen hengen voimin Pirkkahallin hiekkaparkkiksella. Tai aika pitkälti kahden, kun Maiju istui kampaajalla ja joi kuoharia :D Treenailtiin Miinun kanssa vuorotellen pari settiä.

Luu aloitti luoksepäästävyydellä, jossa ryysi taas katsomaan tuomaria. Tehköön sen, kunhan ei saa mitään paskahalvausta.

Tehtiin seuraaminen, maahanmeno, luoksetulo ja seisominen palkatta. Eli melkein koko alokasluokan setti, hui. Luu oli vähän keskittymätön, ei pitänyt kontaktia perusasennoissa ja teki kaikennäköistä pikkuvirhettä. Vähän se odotteli palloa, mutta lähti ihan kiltisti seuraavaan liikkeeseen.

Seuraaminen oli levotonta, alussa jopa vähän väljää, mutta alkoi sitten painaa jonkin verran. Täyskäännöksessä istahti, mutta muuten käännökset ja stopit ok. Maahanmenossa jäi seisomaan, toisella käskyllä maahan. Ennakoi istumaan nousun. Luoksetulossa törmäsi ja kääntyi vinoon, korjasin. Sivulletulo ok. Seisomisessa otti kuulemma yhden askeleen, muuten hyvä. Siitä palkka.

Erikseen vielä maahanmeno, nyt hyvin ekalla käskyllä. Sitten Luu huilimaan.

Toisessa setissä ruutua. Kävin näyttämässä ja lähetin. Meni suorilta suunnilleen oikeaan paikkaan, mutta kääntyessään kohti onnistuu kurvaamaan aina ties minne. Tehtiin kolme kertaa, jokaisella jouduttiin korjailemaan paikkaa.

Tunnari niin, että Miinu vei väärien kasan ja kävin itse piilottamassa oman. Luu lähti ihan väärällä asenteella ja räjäytti ensin väärien kasan ihan hajalleen... Noukki niistä yhden suuhun, mutta muisti sitten mitä oli tekemässä ja alkoi käyttää nenäänsä. Sitten löytyi omakin. Tein uudestaan, niin että piilotin oman eri puolelle vääriä. Nyt Luulla oli heti nenä mukana. Yritti etsiä ensin siitä, missä oma oli viimeksi, mutta jatkoi hyvin hommia. Ja sieltä se omakin taas löytyi. Tein kapulla vielä eteentuontia. Tolppaa kiertämällä teki ihan nätisti.

Hetkeksi taas autoon ja Maijun saavuttua paikkamakuuta. Tämä tuntuu menevän nyt vain huonommaksi. Liikutteli päätä vähän väliä, nostaa ja laskee heti, niin että hädin tuskin ehdin puuttumaan. Nyt Luu myös yhtäkkiä veti herneen nenään jostain suunnilleen olemattomasta ja nousi yhtäkkiä haukkumaan...?! Kaukana kentän toisella puolella kulki joku koirakko, jota Luu vähän näytti kyttäilevän senkin jälkeen, mutta en ymmärrä miksi se olisi siitä välittänyt. No, kaverit sai hyvää häiriötreeniä jos ei muuta...

Tein vielä parit luoksetulon stopit tolpan kierrolla. Nyt ei ennakoinut taas yhtään. Stopit oli aika ihanat.

Tuittukin pääsi pikaiselle kierrokselle. Seuraamisessa oli tosi huono asenne. Pysyi kyllä jotenkin mukana, mutta piti kamalaa sivuetäisyyttä ja pudotteli kontaktia. Vähän sain suuttumalla sitä skarppaamaan.

Sitten tehtiin istuminen, joka yllättäen toimi taas. Kiva kun edes joku liike, joka onnistuu nykyään aina!

Luoksetulo kokonaisena. Kehuin molemmista stopeista, koska ne oli aikas hyvät.

Kaukoja. Laitoin Tuitun parkkiviivalle istumaan ja se oli liikkunut kisamaisen sarjan jälkeen ainakin oman mittansa :( Huomasin kyllä, ettei tehnyt kaikkia vaihtoja niin hyvin kuin pitäisi. Se kyttäsi välillä muualle, joten positiivista, että teki kuitenkin kaikki vaihdot. Tekniikka vaan kärsii, kun ei keskity täysillä. Otin lisää lähempää, jolloin liikkui enintään inasen taaksepäin.