Valkkuryhmän ageista on väliviikko, kun ei vielä päästä ulkokentälle. Nyt se kuulemma jo sula ja kuiva, mutta siivoustalkoot ovat vasta viikonloppuna. Mentiin sitten tokoilemaan porukalla Pirkkahallin pk-kentän viereen. Kamala tuuli! Onneksi se välillä laantui ja aurinkokin pilkahteli pilvien takaa.

Luu aloitti seuraamisella. Tajusin semmoisen jutun, että koska seuruu liikkuroituna on nyt vaikeampaa, niin sitä voisi ehkä sitten vähän vaikka helpottaa ;) Eli tehtiin sitä kainalopalkalla. Ehkä vähän parempi, tosin kevyttä yliyrittämistä ja painamista paikoin.

Kaukojen aloituksia. Muistuttelin ensin maasta istumista läheltä, mutta ei silti pystynyt tekemään kunnolla. Teki kyllä jo melkein tasajalkaa, mutta kovin maata pitkin. Periaatteessa siihen kuuluu se pomppu. M-S oli ok.

Luoksetuloleikkiä, myös stoppeja mukana. Luu ei meinannut tajuta toppia, kun olin kyykyssä ;) Eilen nousinkin seisomaan. Riitalta tuli vinkki, että voisi vapauttaa myös pelkällä vapautussanalla, nyt mulla on ollut pysäytyskäsky aina mukana. Kerran Luu yritti oikoa ja teki pysähdyksestä pelkän loivan u-käännöksen...

Tunnari, sopivassa läähätyksessä. Vähän reilummin kapuloita tiheillä väleillä. En mennyt vahtimaan, mutta annoin muistutuskäskyn. Oli silti taas liian vaikeaa, aikansa nuuskittuaan lähti tuomaan väärää :( Ei ollut edes viereinen. Toruista malttoi sitten etsiä oman. Tehtiin uudestaan, nyt oli hyvä. Vauhtipalkkasin. Nyt täytyy vaan suosilla malttaa tehdä tarpeeksi helpotettuna näitä liikkuroituja ymv. ja jättä vaikeat omiin treeneihin. Yliarvioin edelleen Luun tämänhetkiset kyvyt, koska tunnari on mennyt tosi paljon huonommaksi.

Takinliepeet vaan lepattaa, kun lähdetään etsimään omaa:...mutta kyllä se sieltä lopulta löytyi.Loppuun vielä parit ruudun merkit. Hyvin ja hyvää vauhtia meni. Kerran normisti merkille asti ja pari kertaa perään juosten.

Kaikkien treenattua tehtiin paikkamakuu. Luu oli oikein pätevä. Hyvin alas ja ylöskin ilman apuja. Tai olin antamassa jalka-apua, mutta en edes osunut. Nousi hyvin :)

Höntsäiltiin vielä vähän. Tein suoran luoksetulon, kun muistin sen bh-kokeen vinon eteentulon. No, nyt tuli ihan täydellisesti. Ihan vähän taisi hipaista, mutta oli ihan suora.

Uskaltauduin myös kokeilemaan paria jäävää, joista ollaan pidetty hermolepoa :D Tein istumisen reilusti helpotettuna (pysähdyin melkein kokonaan) ja seisomisen käskyn annoin niin varovasti kuin pystyin. Istui ja seisoi, jes! :D

Käveltiin Lean kanssa lopuksi lenkki, joka johdatti meidät Tullin nurtsin ohi. Se oli ihan vihreä <3 Suorastaan houkutteli treenaamaan, varsinkin Luuta, joka yritti hinautua sinne ihan väkisin...

Luu oli tänään aika kiltti, mutta jos ei keskaria, niin edes vähän kieltä pitää aina näyttää...Kiitos Lealle kuvista!