Lauantaina oltiin maajoukkueen ja muutaman muun kanssa Lahdessa treenaamassa. Piti ensin mennä sinne kv-näyttelyyn, mutta kun mm-kisat siirrettiin ulos niin siirryttiin mekin. Kivat, isot nurtsit, eikä edes kamalan märkää.

Tehtiin Budapestin kehäjärkällä, mutta Luu aloitti kakkoskehästä.

Kaukoissa jäi kiinni kolmannessa kehässä olijoihin ja nousi istumaan jähmeästi. Se korjattiin ja uusittiin. Lisäksi vaihtoja lähempää, mutta istumisissa vasen takatassu ei pysynyt millään. Pari vaihtoa sitten vielä Oili tassuista kiinni pitäen.

Ohjatusta oikea. Tää kokonaisena ja palkatta. Eteen ei suoristanut kunnolla, palautus uudestaan.

Tunnari, rinkula, vähän ylimatkaa. Koski kahteen väärään...! Enkä päässyt puuttumaan, kun en tiennyt omaa ja tuli aika yllärinä. Uusinnalla olin varautunut puuttumaan, joten nuuski tosi nätisti.

Hyppynouto ensin puisella ja sitten (laina)metallilla. Molemmista palkka edestä. Nosti metallin huonolla otteella, muuten hyvin. Eteentulo oli metallilla huonompi kuin puulla, mutta ihan siedettävä.

Hetken päästä ykköskehään.

Ruutuun meni vähän takarajasta yli, palkka siitä. Loppu erikseen palkatta, ok.

Luoksetulosta palkka stopista. Ei ollut hyvä, mutta päätin nyt vaan palkata kaikki edes sinne päin... Sitten vielä kokonaisena, nyt stoppasi paremmin. Muutenkin kai ok.

Seuraamista, namipalkkaa lähinnä perusasennoista. Muhkurainen maa oli itselle vähän hankala, mutta ei mitään isompaa häikkää.

Idarissa namit asennoista. Järkkä I-M-S, kaikki ok.

Ainakin kaksi nollaa olisi tullut, mutta ihan hyvin meni :D

Myöhemmin tehtiin ruudunsiirtelyä. Tää olikin vaikeeta, mutta Luu selvisi ensikertalaiseksi ihan kohtuudella. Pari kertaa mokasi ja meni erittäin pätevänä ja itseensä tyytyväisen näköisenä vanhaan paikkaan. Toistojen myötä alut menivät kyyläksi ja ruudun paikka alkoi jäädä edemmäs. Onneksi se eka kerta yleensä riittää ;)

Paikkamakuusta tehtiin parit alut ja loput. Jouduin korjaamaan molemmat maahanmenot, kun valahti mutkalle. Olikohan se jo vähän väsy...? Nousut ok.

Loppuun tehtiin vielä itseksemme pikaisesti metallin nostoa ja palautusta läheltä.

Jossain välissä treenattiin myös seuruukaaviota ilman koiria. Liikkurin homma taisi olla vaativampi kuin kisaajien... ;)

Kiitos Oilille järkkäilyistä ja kaikille seurasta! Mukavien treenien voimalla jaksoi helposti ajella yömyöhällä kotiin.