Tänään Samun treeneissä oli vauhdikas ja suhteellisen helppo 18 esteen rata. Samu on laittanut meille ratoja etukäteen nähtäväksi ja aina ne kyllä näyttää paperilla tosi hauskoilta ja sopivan haastavilta. Tulee oikein hinku päästä treeneihin, vaikka treenaamaan on toki aina kiva lähteä.

Meitä oli taas vajaa sakki, ja koska Nipsu oli mulla juuri hoidossa, otin senkin mukaan. Ensin menin Luun kanssa. Olin tutustunut rataan vähän huolimattomasti ja olin jotenkin vähän pihalla parissa kohtaa. Virheet meni siis hyvin pitkälti omaan piikkiin, Luu kulki ihan kivasti. Välillä hyppeli kyllä tosi rumasti pää ylhäällä, mutta ei tiputtanut kuin muutaman riman. Hienosti palkkasinkin kerran, kun tuli kaksi rimaa peräkkäin... En ihan vissiin katsonut koiraa, kas.

Ennen keppejä koitin leikkausta. Se oli tosi vaikea, kun linja vei väärään suuntaan ja liialla ennakoinnilla Luu kielsi. Pari kertaa sain sen hyppäämään oikeaankin suuntaan. Mutta se oli vaikea. Lopussa taas tahtoi tulla niitä rimoja, kun askeleet eivät ihan osuneet ja Luu yritti katsoa mun ohjausta. Tää meni tosi hyvin, kun vaan ohjasin mahdollisimman vähän... Kivasti se nykyään poimii noita sivuttaishyppyjä, ainakin treenivireessä. Nehän on olleet tosi vaikeita ja mulla on edelleen ajatus, että täytyy tökätä selkeästi joka hypylle.

Luu treenaa

Nipsun kanssa tehtiin rata pari kertaa läpi ja sitten palkkasin vielä aata. Sen kanssa tää oli helppo. Ekalla kertaa sain sen kiertämään keppien jälkeisen putken taakse ja kakkoselta en meinannut päästä pois alta, ekalla tuli pieni osumakin. Muuten ei mitään ihmeellistä. Ennen keppejä menin toiselle puolen, koitin kahdella tapaa. Hyvin meni aan alas asti, vaikka otin lievästi sanottuna reiluhkon sivuirtoamisen.

Nipsu treenaa

Ehdittiin kaikki hyvin ja jäi aikaakin. Houkuttelin Saaran menemään Luun kanssa pari pätkää. Se ei kyllä kovin vieraskorealta vaikuttanut, päin vastoin. Lintsasi lähdössä ja tuli kontakteja läpi :D Eikä oikein tullut Saarankaan valssiin kakkosella. Ja puri pienen reiän sormeen. Kysyin ensin Samua, joka oli jo mennyt Raidan kanssa, mutta Samu ei suostunut. Ihmettelen vaan, miksiköhän? :D

Mutta oikeesti Saara meni kyllä Luun kanssa pari tosi hienoa pätkää. Mulla tuli katsoessa lähinnä mieleen, että ompas kuriton ja huonosti koulutettu koira, kun ei pysy edes lähdössä... Se näyttää oikeesti siltä kuin niitä lähtöjä ei olisi yhtään edes treenattu. Muuten se näytti aikas makeelta!

Saara ja Luu treenaa