Onneksi on nuo kaksi touhupetteriä, joiden kanssa voi lähteä treenihallille tuulettamaan murheita <3 Elämä jatkuu.

Tiistaina jäätiin touhuilemaan koulutusvuoron jälkeen. Luu tokoili kaukojumppaa, seuraamista ja ohjatun uutta nostoa. Jälkimmäisessä se vanha on kyllä sitkeässä, saas nähdä kuin meidän tämän kanssa käy! Vähän hirvittää myös treenata tätä paljon, koska Luu ei vauhtia ja voimaa säästele...

Syy sai ensin palkan kehäänmenosta. Sitten tehtiin tolppaa, jossa suorituksia sekä huudolla että ilman. Noutojutuista tehtiin pari noutoa (käsikosketukseen edelleen) ja pitoa. Vikaksi seuraamista.

Aksajuttuja innostuttiin tekemään vähän enemmänkin, koska se nyt vaan on niin kivaa! Kepit sujuivat niin hyvin, että Syy teki ne jo suoraan putkesta! Myös keinulla pysyminen onnistui lopulta putken kautta, mutta hommaa tämänkin kanssa riittää. Sitten tehtiin paria lyhyttä ratapätkää. Ekassa lähetys päädyssä olevalle hypylle, karkuun ja persjättö suoralle. Toimi! Sitten välistäveto sylkkärillä, ihan jees sekin. Lopuksi vielä alkusuoraa renkaalla ja pussilla. Pussi kerrattiin ensin erikseen, sitä ei olla monesti tehty. Renkaan meni aina oikein :)

Torstaina sitten taas Syyn ryhmätreenit ja vähän aksaa Katin ja Tarmon kanssa. Tokossa aloitettiin ruudulla. Ensin valmiille palkalle, sitten näytöllä tyhjään ja sitten ilman näyttöä tyhjään. Nyt pinkoi hyvin ja aika suoraan. Ehkä vähän loikkien... Noudosta palautusta niin, että jätin kapulan kanssa odottamaan. Näissä näytti pitävän aika hyvin. Pitotreeni ei taas oikein sujunut. Piti tosi löysästi vaan takahampaisiin nojaten, enkä saanut oikein millään ottamaan kunnon otetta. Tunnaria tehtiin samoin kuin viikko sitten. Nosti ensin oman viereisen ja tästä seurasi vähän hämillään oloa (luuli ottaneensa oman?). Parilla namilla kuitenkin päästiin tästä yli ja sitten tuli hienot nuuskutukset. Seuraamista tehtiin liikkuroituna, mutta palkkaillen, oli aika kiva. Loppuun luoksetulo, jossa ensin nousi jätöstä. Laitoin takapalkan avuksi. Sivullekin tulee nyt luopumisnamin kanssa siististi.

Aksassa yllättäen keppejä ja puomia. Kepit oli nyt vaikeammat, kun Kati oli päässä palkkaamassa. Oikoi monesti kakkosväliä. Pienemmällä vauhdilla sujui. Aloin lisätä vähän omaa liikettä. Juoksu oli vielä ihan liikaa, takaviistossa kävely ok. Puomitreenissä Syy oli jo vähän väsy ja tuli paljon huonoja toistoja. Aika monta hyvääkin sentään.

Tänään käytiin aamupäivätreenimässä. Syy teki ensin tokojuttuja. Kokeilin kaukoihin takapalkaksi namikonetta, mutta se oli ehkä vähän liian hieno. Piti palkata aika paljon itsekin. Luoksaria takapalkan kanssa, ihan kivasti. Hyvin myös tulee, vaikka on palkka odottamassa. Noudossa taas palautusta jätöllä. Sitten sama hypyn kanssa. Ja ei kuulkaa mennyt yhtään Syyllä pasmansa sekaisin, vaan se osasi heti yhdistää nämä asiat! Wau! :D Ja kiertotreenissä ei mennyt tunteisiin, vaikka puutuin haukkumiseen ihan niinkuin kieltämällä! Ennen tätä ei ole voinut tehdä, koska on mennyt vaan huonommaksi, mutta kokeilin pitkästä aikaa ja teki heti perään asiallisen kierron. Katsotaan, näkyykö seuraavassa treenissä vaikutuksia suuntaan tai toiseen. Lopuksi vielä tunnaria. Yksi toisto, koska oli hyvä :)

Luu tokoili ihan lyhyesti taas. Luoksarin loppuosaa, muutama eteenmeno (joissa taas flänkkiä vasempaan) ja niitä nostoja. Vasen onnistui jo ohjatun välimatkoilla lähettäen, mutta oikea oli vaikeampi. Luu sai tehdä myös aata namikoneen kanssa. Vähän kokeiluja, kun sen aan kontakti on muutenkin vähän mitä sattuu. En oikein raaski pysäytellä, mutta ei ole kyllä resursseja alkaa vaihtaa puhtaaseen juoksariin.

Syy teki aksassa puomia namikoneen kanssa. Ensin loivaa käännöstä, ihan siis vain namikoneen sijainnilla, sitten suoraan eteen. Nyt tuli pääsääntöisesti hyviä, kun olin paikallani, joten lisäsin vähän liikettäkin. Lisäksi tehtiin 11 esteen rataa, jossa oli takaakiertoa, hyphyp-lähetys, pakkovalssi putkelle, hyppy-hyppy-putki -irtoaminen, kiikii kovassa vauhdissa (super!) ja rengas. Lopuksi vähän takaakiertojuttuja muutamalla hypyllä, mutta tässä vaiheessa Syyllä alkoi keittää sen verran, ettei meinannut tulla oikein mitään. On se silti aika ihana aksakoira!