Nipsun vika hoitopäivä. Illalla se pääsi kotiin ja joutui viikon treenitauolle ;) Valkkuryhmän vikat kesäkauden treenit peruuntuivat, mutta koska olin asennoitunut treenaamaan, varasin vuoron illalla Tallilta. Saatiin lopulta Liisa ja Sumukin seuraksi. Kivat treenit olikin!

Menomatkalla pysähdyttiin heti muutaman sadan metrin jälkeen lähikentälle ;) Luu ei päässyt aksatreeneihin ollenkaan, mutta se sai tokoilla.

Luoksetulojuttuja maalinkierrolla. Ensin suoria sivulletuloja. Asenne oli mahtava, mutta ekaa palkatessa nappas mua käteen ja seuraavilla asento oli vähän mitä sattuu... Parani hinkkaamalla. Täytyy tehdä paljon vinoista suunnista! Maahanmeno ja stoppi erikseen takapalkalla, hyvin liirasi molemmissa. Sitten vielä stoppi, maahan ja sivulle vauhtipalkalla.

Tunnaria. Kapulat ringissä, mutta nyt oli etsiminen vähän levotonta :( Ei nyt överiksi mennyt, mutta ei tehnyt niin tarkasti, vaan haisteli vähän sieltä ja täältä. Kaksi toistoa, molemmilla piti muistuttaa sivulletuloa Tai toisessa taisin vaan odottaa, ja siirtyi edestä sivulle. Pari palautusta vielä erikseen, niissä muisti paremmin.

Ohjattua. Merkkiäkin vähän palkkailin. Ja niitä alkuja hinkataan nykyään aina, yritän olla tarkkana, että ajatus pysyy hyvänä. Vasen kerran ja oikea kahdesti, toi sivulle ilman muistutusta! Kyllä se tän oppii :) Edelleen miettii vähän ja asennoissa on viilattavaa.

Ruutua. Alkua, merkkiä, matkalle pysäytystä. Kaksi kertaa sai mennä ruutuunkin. Ja pysyi sisällä! Ekalla ihan reilusti, oli just keskiviivan takana. Tokalla takatassujen ja nauhan välissä ehkä 15 cm. Ja steppailee.

Sitten Tallille lenkille ja Nipsun treeneihin. Meille... tai mulle vaikeimpia ovat usein vauhdikkaimmat radat isoilla esteväleillä. Nysväykset on helpompia. Piirustelin sitten semmoisen kaahotuspätkän, johon sattui tulemaan viimeistään rakentaessa pari aika haastavaa kohtaa. Mutta olipa hauska JUOSTA!

2013_09_25-normal.jpg

Tein puomin läpijuoksuna, ekaa kertaa radalla siis, ja vähänkö sekin oli hauskaa :D Nipsu teki kaameita loikkia, joten siksi kutsun näitä nimenomaan läpijuoksuiksi enkä juoksuiksi... Mutta tuli läpi radan osanakin ilman pallonheittoa! Ekat toistot kyllä tein aina palkan kanssa. Leijeröin hypyn 11 ja otin ulkokautta pakkovalssilla. Jos ei lasketa sitä, että Nipsu ei ehkä osunut kontaktille (:D), niin onnistui! Toisella kierroksella (kun tehtiin kohtaa 21->) se alkoi sitten yhtäkkiä pysähtyä. Erikseen tehtynä sain taas tulemaan läpi, mutta ei siihen paljoa vaadita (joku juttu omassa rytmityksessä...?), kun vanha tapa puskee pintaan. Teki kyllä pysähdykset paremmin kuin ennen, joten ehkä tästä vielä tulee olemaan apua...? Jos saan sen sitten vielä joskus pysähtymään ;)

Ne vaikeat kohdat olivat kepeillemeno, jonka tosin tein vain kerran, ja vaikka se oli vähän kökkö, en yrittänyt uudestaan. Jyräsin siis tuolta sisäkautta. Ois tehnyt vähän mieli kokeilla, oisko ehtinyt putken jälkeen persjättöön, mutta se sitten jäi. 13-15 taas oli meille ihan mahdoton! Yritin vaikka mitä puolivalsseja ja tuplapersjättöjä, mutta ajoitus ei vaan pelannut ja Nipsu oli joko putken edessä olevalla hypyllä tai oikean hypyn väärällä puolen. Ei riittänyt meikäläisen refleksit seltille. Jotkut mahkut oli jäädä hypyn etupuolelle ja tehdä siinä twisti, mutta en oikein ehinyt siihen twistiinkään. Lopulta varmaan paras ois ollut kierrättää vasemman siivekkeen kautta, koska ristiinkierrätysyritykset oli niin kökköjä.

17-19 oli piirinmestaruuksien agiradalta. Tein sen sekä Nipsun että Luun ohjauksilla. Molemmat toimi, en osaa sanoa, kumpi ois ollut nopeampi. Ehkä se Luun tapa, eli japanilainen hypylle 18 ja 19 kauemman kautta tuntui sulavammalta. Loppupätkä oli ihan jees, paitsi ensin törkkäsin liikaa hypyn 25 takaakiertoon ja Nipsu oli melkein putkessa. Liisa teki saman Sumun kanssa, oli aika jäynä kohta! 27 oli mulla putki. Osasin tehdä poispäinkäännöksen hypylle 28 :)

Juostessa tuli lämmin, mutta jestas että ulkona on kylmä! Mitähän ihmettä viikonlopun lerillä pitää pukea... Untuvatakki? Nyt on kuitenkin vasta syyskuu...!