Tänään päätin aamulenkin sijasta lähteä Tallille lenkille ja treenaamaan. Oli taas aika hikinen puhde.

Luun kanssa ensin hyppytekniikkaa. Perussarjaa viidellä, oltaisko tehty neljä toistoa. Viidellä pystyin lisäämään omaa liikettäkin. Kuudessa menee varmaan se raja, kun homma ei enää pysy aisoissa.

Sitten perussarjan perään pituus. Kolmesta neljän kautta viiteen palikkaan, viidellä pituus puolentoista metrin luokkaa. Näissä ei kyllä ollut ongelmia. Kyllä bc laakahypyt hanskaa... Ehkä siirrymme treenaamaan pituuden korrektia suorittamista kulmista ;)

Sitten lempiasiaamme puomin ylösmenoa. Videoin kaikki ja laskin kotona videoilta, että tehtiin kaikkiaan 31 toistoa (välissä toki taukoja). 16 toistoista osui, 9 ei osunut. Neljällä osui, mutta hyppäsi heti pois (tekee näitä joskus ilmeisesti epävarmuuksissaan) ja kaksi kertaa väisti koko kontaktin. Väisti, kyllä! Jossain vaiheessa nimittäin suutuin taas isommin siihen loikkimiseen ja lopulta sain Luun jopa väistämään koko touhua. Se oli tosin aika kuumissaankin. Pystyi kyllä lusmuilunkin jälkeen tekemään ihan kunnolla. Postiivisena pidän sitä, että yli loikkimisia tuli kaksi kertaa peräkkäin ainoastaan kerran, ihan alussa. Muuten korjasi heti yhden virheen jälkeen. Tämä on paljon siihen, kun niitä loikkia saattoi tulla viisi putkeen. On mulla silti vähän turhautunut olo, että tuleeko tästä koskaan mitään. Täytyy varmaan jatkossakin pitää toistoista kirjaa ja luottaa numeroihin :)

Lopuksi tein vielä muutaman esteen ratapätkän, jossa treenattiin lähinnä takaaleikkausta ja pujottelua. Pituuskin oli mukana. Kaikki rimat 50 cm. Noita leikkauksia pitäisi tehdä ihan sikana, että saisin selkärankaani sen rytmityksen. Ihan kelvollisia toistoaja nytkin saatiin, mutta ei se ohjaaminen vaan tule kovin luonnostaan. Kepeillä leikkasin takana ja tein persjättöjä. Leikkauksessa tuli ekan kerran kesken pois, muuten kesti hyvin. Persjätöt kesti, mutta mulla tuli niihin joka kerta aika kiirus. Kerran meni kepeille liian lujaa ja oikoi. Osaa kyllä aika kivasti vääntää itsensä, kunhan en vedätä hulluna, vaan rauhoitan vähän omaa liikettä. Rimoista vika tippui pari kertaa (saatoin vähän heittää lelua...) ja yksi muu kerran. Ihan hyvin pysyivät siis :)

Tästä on videopätkääkin. Kuvausteknisistä syistä lähtö- ja maalihyppy eivät näy...

Tuittu höntsäili välillä jotain pientä, että Luu sai huilitaukoja. Treenien jälkeen oli niin kuuma ja Luu tuntui olevan niin läkähdyksissä, että tuntui itsetuhoiselta lähteä radanvarren paahteeseen. Hurautettiin siis autolla Suolijärvelle, niin Luu pääsi järveen jäähdyttelemään.