Maanantain valkkutokot. Meitä oli kuusi paikalla.

Luu teki ensin ruutua. Palkka aloituksen katsekontaktista, sitten merkistä. Sitten ruutuun. Koira pystyy seisomaan muuten käsittämättömän vinossa kulmassa kaatumatta tai menettämättä tasapainoaan. Ainakin odottaessaan merkillä lupaa singota ruutuun. Ruudussa pysähtyi liian eteen, aika lailla keskelle. Uudella yrityksellä taisi vähän pakitella oikeaan paikkaan. Sieltä lähetys takaisin merkille ja ruutuun, sitten meni tosi hyvin. Uudestaan vielä alusta merkille lähetyksen kanssa, oli parempi.

Ohjatusta vasen kokonaisena ja palkatta. Muuten ok, mutta eteen tuli hitaasti ja vinoon. Huoh. Vissiin miettii vähän noita palautuksia, mutta ei osaa silti suoristaa. Täytyy nyt varmaan vahvistaa vauhtia ja asennetta suoruuden kustannuksella, ei ne näillä keinoin suoristu kumminkaan.

Tunnari kisamaisesti. Aika hyvin, nopsaan nosti oman. Ja piti palautuksessa hyvin!

Kaukoja. Alku liikkuroituna ja yksittäisiä vaihtoja tai lyhyitä sarjoja palkkaillen. S-M taas ekoilla kerroilla huono, mutta sitten paransi. S-I ei vaan ala sujua hallilla. Nyt hinkattiin sitä kaiken lisäksi liikaa, jolloin on mahdoton saada enää yhtään onnistumista. Alkaa vaan yrittää liikaa ja pakitella. Huomasin palkkailla myös seisomisia ja jonkun I-M-vaihdonkin.

Paikallaolot tehtiin puolitoistaminuuttisina. Miinu sai kaikkien pasmat sekaisin ja liikkuroi meidät hallin lyhyelle sivulle :D Mentiin siis piiloon sivuun, näitäkin on hyvä treenata. Ensin istuminen, jossa Luu katsoi piilon suuntaan, mutta ei siirrellyt tassuja. Makuussa nami maahanmenosta ja vapautus noususta, molemmat ok.

Loppuaikaa jäi kerrankin ruhtinaallisesti, joten ehdittiin hyvin tehdä kaikki suunniteltu ja vähän ylikin.

Ensin hyppynoutoa ja metallin pitoa. Ihan hyvin piti ja kaikkea, mutta on ne eteentulot vaan vähän semmoisia. Nyt en irrottanut kapulaa, vaan eteentulosta kehuin, liikuin ja vauhtipalkkasin.

Seuraamisesta hinkutettiin lähinnä käännöspysähdyksiä oikealle. Meinas nimittäin ihan mennä hermot, kun toinen ei meinannut malttaa keskittyä ja skarpata sen asennon kanssa. Kyllä se sitten alkoi sujua, ja kun alkoi sujua, ei mokaillutkaan enää ollenkaan :) Hinkutukset tehtiin hitaassa, sitten samat vielä normissa ja juoksussa.

Parit eteentulot ja sivulle siirtymät. Ihan läheltä ja luoksetulon loppuosana. Sivulle joka kerta hyvin.

Ja ekstrana vielä merkille lähetystä. Yritin samaa peliä kuin eilen, että sivulletulosta ja kontaktista saa mennä, mutta jumiutui liikaa merkkiin. Palkkailin sitten erikseen niitä ja merkille pääsi vasta, kun homma meni rennommaksi.