Maanantaina käytiin päivätreenailemassa. Tokojuttuja molemmille ja Syylle vähän aksaa.

Syy teki ensin tunnaria. Ehkä jotain pientä sähläystä, mutta saatiin ihan hyväksi. Kiertoa teki ihan hyvin :) Jossain tuli taas haukkua, mutta kykeni edelleen korjaamaan. Noudosta ainaista pitotreeniä. Sitten kokonaisuustreeninä hyppy, kaukot ja seuraamista.

Luu teki ensin eteenmenoja, jossa kaarsi taas sitkeästi vasempaan. Nostojen kanssa edettiin hitaasti, mutta epävarmasti. Luulle myös lyhyt kokonaisuuspätkä, luoksarin loppu, kaukot ja seuraamista.

Aksajutuista Syylle puomia namikoneen kanssa. Aika hyvä onnistumisprosentti jo mun seistessä taaempana, joten nyt projektina pieni liikkuminen... Kepeillä tehtiin aloituskulmia kuudella. Umpikulmat paremmin, avo tosi vaikea. Ja muutenkin kauempaa lähettäen ei nyt oikein taipunut kakkoseen. Tehtiin myös keinua ja pussia.

Keskiviikkona oli bortsujen fyssari, joka muuttui vain Luun fyssariksi, koska Syyllä alkoi viikonloppuna juoksu. Luulla oli selkä tosi jumissa niinkuin oletinkin. Se on siis saanut levätä loppuviikon.

Illalla oli fysiikkatreenit ja otin pelkän Syyn mukaan. Tokoiltiin vähän ulkokentällä ensimmäistä kertaa tälle keväälle. Yllättävän hyvin löytyi keskittymistä. Tehtiin helppoja juttuja paljolla palkalla. Seuruuta, maahanmenoa, luoksaria, noutojuttuja.

Torstaina Syyn tokot. Tehtiin taas alojutut kokonaisuutena, mutta palkkailin namilla siellä täällä. Oli aluksi aika kierroksilla, mutta yllättäen paransi loppua kohden. Ääniä tuli muutamassa kohtaa. Seuraamisessa kontaktin tippuilua, mutta paransi loppua kohti. Kaukoissa taas huono istuminen, vaikka jäin ihan lähelle. Hypyssä ja luoksarissa levottomuutta jätöissä. Pidossa piti auttaa, mutta sitten ok.

Lisäksi tehtiin pari ruutua, eka näytöllä ja toinen perään ilman. Flänkkiä oikealle, mutta ihan kivasti hakeutuu takareunaan. Toisessa Kati oli piilossa tolpan takana, eli palkka tuli ainakin yllärinä. Tunnarissa Isa laittoi kapulat käsin, eli oli ekaa kertaa tuoretta vierasta hajua. Nostelikin ensin vääriä, mutta saatiin lopulta sujumaan. Lopuksi jumppailtiin vähän vielä kaukoja.

Tokojen jälkeen aksaa. Puomille saatiin Kati palkkaamaan. Nyt tuli jotenkin aika huonoja toistoja, ei sellaisia kunnon osumia. Kepit sujuivat aika kivasti, pystyin jo kävelemään vieressä. Keinulla pysyi nyt joka kerta, vaikka otettiin hypyltä vauhtia ja juoksin ihan reilusti edelle. Palkkasin myös pari lähtöä ja lopuksi tehtiin vielä kolmen hypyn slalomia. Hyvin luki esteitä tässä, vaikka olin jonkun kerran tosi myöhässä. Joskushan näitä oikein treenattiin, jäänyt vissiin mieleen ;)