Valkkuryhmän tokot taas. Meitä oli kuusi, tehtiin reilun kymmenen minuutin yksittäiskierrokset.

Luulla oli anturavamman takia vauhdikkaimmat jutut ja maahanmenot pannassa. Aloitettiin häiriöseuruulla. Perusasennossa ihan ok, mutta liikkeessä haahuilee. Häiriöitä lähinnä vain vilkuilee nopeasti, mutta ei kyllä seuraakaan kovin intensiivisesti.

Idari järjestyksellä I-S-I. Ennakoi seisomisen liikkurin käskystä, joten keskimmäinen suora tehtiin uudestaan. Asennot ok, palkkasin toisen istumisen. Pitäisi tehdä tuota pelkkää seuruutakin välillä, nyt odottaa käskyjä vähän liikaa.

Hyppynoudon palautusta. Kati piti kiinni ja hetsasi. Näin toi hyvin. Otin yhden noutona ilman alun perusasentoa, ja heti jäi kauas :( (Muuten teki hyvin.) Mikähän tässä mättää? Loppuun vielä yksi kutsuna ja hetsattuna, se ihan hyvin.

Tunnari. Ilman mitään vaikeutuksia, kapulat ringissä. Nyt teki ihan hyvin ja palautti edes laukalla.

Yhteishöntsäilyissä tehtiin ohjatun nostoja. Vein merkille ja lähetin kapulalle, joka oli vähän lähempänä. Kerran oikealle, se ok. Vauhdin kasvaessa sekin rumentuu. Pitäisi keksiä, millä puuttua siihen, kun nostaa kuitenkin oikein takaa. Vasenta hinkattiin useampi kerta, kun ei aina malttanut kiertää. Pystysuunnassa onnistuu, ja muutaman kerran jälkeen onnistui vaakasuuntainenkin.

Seuraamista naksun ja namin kanssa, pätkistä palkkaillen. Jätin hihnankin pois, mutta paikka pysyi aika kivasti. Oli heti yritteliäämpi, mistä seurasi tietenkin levottomuutta. Pää tippuili silti, mistä en kyllä tykkää yhtään. Vitsit, kun tietäisi mitä nappia pitää painaa...

Tässä välissä tehtiin minipaikkamakuu, lähinnä jättö ja paluu. Luu oli rivissä ekana. Maahan vähän vinoon, nousu ok.

Lopuksi vielä nopeasti kaukoja, seiso-istua. Saatiin muutama tosi hyvä (muutaman metrin matkalla) niin, että jätin Cuzin maahan Luun ja mun väliin. Se jähmetti sopivasti. Tosi helposti kyllä siirtää vasenta takajalkaa ja kääntyy vinoon.

Vähän ehti taas tulla kylmä. Teki varmasti hyvää tälle tänään alkaneelle flunssaiselle ololle.