Keskiviikkona Luu pääsi vihdoin fyssarille. Jumissa se olikin lannerangasta. Toivotaan, että saadaan nyt pidettyä auki ja päästäisiin vähitellen treenaamaan.

Valkkutreeneissä oltiin sitten Nipsun kanssa. Kaisa oli tehnyt vauhdikkaan radan, jossa haasteena keppien avokulmia putkihäiriöllä. Nipsun kanssa ensimmäiseksi haasteeksi osoittautui tosin putki-aa-erottelu... Kivasti lipesi jaakotuksestakin selän takaa putkeen. Tähän löytyi lopulta toimiva ohjaus.

Putkiansaa Nipsu ei uponnut kertaakaan, mutta meni kepeillä monta kertaa kakkosväliin. Pakko kai myöntää, että ei se kyllä näissä hurjan taitava ole :D Vaatii, että saa liikkeellä vietyä oikealle linjalle ja sitten pitää antaa rauha. Jos ei siis ehdi ihan alkuun auttamaan.

Puomilla Nipsu teki väliin yhden läpijuoksun :D Mutta muuten aika kivoja pysähdyksiä! Tein ihan radan osana ilman apuja, mutta palkkasin kyllä paristi.

Lopussa tuskailtiin vielä pakkovalssin ja välistävedon kanssa. Ei tullut pakkovalssiinkaan ihan ilmaiseksi. Piilohankala söpö seltti ;)

Saatiin yksi nollakin juostua ja hiki tuli. Kyllä aksa vaan on kivaa!

Syy oli yksin mukana ja kunnostautui karkaamalla autosta, kun kokeilin jättää sen isojen koirien osastolle. Joo, ilmahaan jättämä rako oli sitten tarpeeksi suuri... Onneksi ulkokentällä oli tuttuja tokoilijoita, jotka nappasivat karkulaisen kiinni.

Ennen kotiinlähtöä Syykin sai omat treeninsä ulkokentällä.